بچه ها من دو روزپیش میکرونیدلینگ کردم برای جای جوش ومنافذم ودو تاکرم یکی زینک و یه کرم بازسازی داد ک دائم میزنم پوستم هم یکم حساسه بعد الان دو روزه که سرخی پوستم ازبین نرفته رنگشم زرشکی یکم تیرست این رنگ طبیعیه اونایی ک نیدلینگ کردین بگین پوستتون اینجوری بود وبعد چند روز قرمزیش رفت وپوست جدید اومد ؟؟؟؟؟
اره بااین ک بیحسی زده بود بازم درد داشت فک کنم سرعت دستگاه زیاد بود دردش بخاطراون بود البته ن غیرقابل تحمل قبل ازمیکروهم بایه سوزن چند تا سوراخ برا جذب بهتر کوکتل استفاده کرد ک هزاربارمردم وزنده شدم چشام پراشک شدازشدت درد
کار بی خودیه کلی هم زمان میبره تا پوستت به حالت عادی برگرده صدبرابر هم حساس تر از قبل میشه
نه منکه منافذام کاملا بسته شدن نگا میکنم ک پوستم خداییش عالی شده البته اگ برنگرده نمیدونم شماها چرا انقد ناراضی هستین مزوتراپی هم انجام دادین همراه نیدل؟
منکه فعلا ازپوستم خیلی خیلی راضیم کل منافذم بسته شده پوستم عالی شده فقط قرمزی پوستم یکم اذیتم میکنه خیلیا رو دیدم ک گفتن اصلا تاثیر نداشت ک شاید چن علت داشته باشه یاجنس پوست هاباهم فرق میکنه یاهمراه نیدل مزوتراپی نکردن یاهم مواد کوکتلشون بی کیفیت بوده وشایدپزشک خوبی انتخاب نکردن