2777
2789
عنوان

درد شوهرم

229 بازدید | 8 پست

خانوما تروخدا اگ راهی میدونین بگین..الان شوهرم کنارمه ظهر خاب بودیم بعد مهمون اومد خونه مادرشوهرم اومدن مارو بیدار کردن و خلاصه شوهرم نارحت شد خابش به هم ریخت شونش درد گرف...الان از درد خابش نمیبره...منم بی تجربم نمدونم چیکار کنم..

با حوله گرم کردیم فایده نداش...چیکار کنم؟؟؟

دیکلوفناک بخورن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسکنه؟؟هیچی قرص نداریم تو خونه

مسکنه و برای گرفتگی عضلات خوبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
شیافه؟؟اها داریم خیلی ممنون

شیافشم خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز