2777
2789
عنوان

دلم گرفته

128 بازدید | 7 پست

دلم خیلی گرفته😭😔حالم از این شوخیای مزخرف بهم میخوره حرف زور شد شوهرم جلو خواهرش گفت حانیه اینجوریشو نبین اندازه گاو هلندی زور داره..موقع برگشتن بهش گفتم چرا بهم گاو گفتی چرا جلو بقیه حرفی میزنی ک بهم بخندن اونم عصبانی شد گفت من نمیتونم یه شوخی بکنم ناراحت میشی نمیتونم ب خواهرم پول بدم ناراحت میشی بعد منم یه خرده غر زدم گفت حرف نزن گاوی دیگه 

منم دیگه ادامه ندادم 

بخدا خسته شدم اینجا یه خرده بقیه راهنماییم میکنن اروم میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جو رو خودت درست کن باهم شوخی کنین دیگ  به منم میگه تازه کله خرو     لاش سگ و اینا هم میگه منم میگم گوساله  نره غول وحشی   قاطر 

تازه بهش میگم تخمه افغانی 

یچی هم که میشه میگم جون بابات راس میگم 

اگ بهم بگه دیونه میگم باباته ننته 

همممش به شوخی تازه خیلیم میخندیم.

بیشعورو اینا که دیگ هیچی نیست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

شاید عزیزم جوری قبلا رفتار کردی که خودتو تحقیر کردی پیشش مثلا اعتماد بنفست کم بوده یا پیش همسرت از خودت ایراد گرفتی که زمینش ایجاد شده اونم این مدلی حرف میزنه دربارت متأسفانه. خودتو تحویل بگیر نه مثل خود شیفته ها ولی بخودت و بدیگرون احترام بذار با الفاظ بد راجع به دیگرون هم حرف نزن هیچ وقت اینطوری بقیه هم وادار میشن با شما با احترام حرف بزنن