2777
2789
باور کن روانی شدم وسواس فکری شدید عصبی پاچه میگیرم قاطی میکنم قرصو میخورم حالم خوب مبشه ولی لاغر میش ...

منو قرصا چاق کرد..لعنت به وسواس..رو همه زندگی ادم اثر داره..شما اضطراب هم داری؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین آسنترا یا سرترالین..خوب شدم ..خوردم ولش کردم..دوباره شروع شده..قرصو دوباره شروع کردم..ولی باید ...

منوهمش افکار‌منفی یکی یه‌چی بگه همش تو ذهنم‌ هی‌مرور‌میکنم باید اینو بگم باید اونو بگم چرا اینجور شد‌چرا اونجور شد کل همه‌چی هر اتفاقی ک تو زندگیم افتاده همش اتفاقات بد خاطرات بد هی میاد تو ذهنم

منوهمش افکار‌منفی یکی یه‌چی بگه همش تو ذهنم‌ هی‌مرور‌میکنم باید اینو بگم باید اونو بگم چرا اینجور شد ...

وای عین من..خیلی بده..بدترین نوع وسواسه..اینا همش ریشه اضطرابی داره..فکر کنم مجبور باشیم همینجوری قرص بخوریم تا آخر

وای عین من..خیلی بده..بدترین نوع وسواسه..اینا همش ریشه اضطرابی داره..فکر کنم مجبور باشیم همینجوری قر ...

والا من اگر لاغرم نکنه اینبار تا ابدم باشه میخورم لااقل بی خیال میشم وقتی میخورم کلا انگاری مغزم هنگ میکنه هیچ فکری نمیاد توذهنم یا خاطرات بد هیچی

منم اشتهام زیاد‌میشه ولی لاغر میشم نمیدونم‌چرا دلیلش‌چیه دیروز حالم بد‌بود یقه یه‌مشتری گرفتم دعوای ...

شما اون قرصارو شروع کردی دوباره؟بنظرم وقتیکه عصبی هستی زیاد تو اجتماع نباش..کنترلش سخته

والا من اگر لاغرم نکنه اینبار تا ابدم باشه میخورم لااقل بی خیال میشم وقتی میخورم کلا انگاری مغزم هنگ ...

برو پیش دکتر عوارضشو بگو..قرصی برات بنویسه که لاغرت نکنه..تاثیرات اینها رو افراد مختلف فرق داره

شما اون قرصارو شروع کردی دوباره؟بنظرم وقتیکه عصبی هستی زیاد تو اجتماع نباش..کنترلش سخته

دیگه چقد وقته از خونه بیرون نمیرم با هیچکس رفت وامد ندادم چون هرک کوچکترین حرفی بزنه اعصابموخرد میشه فقط‌خونه مغازه سوپر مارکت دارم کنار خونمه مجبورم با مشتری سرکله بزنم دیگه بیشتر قاطی میکنم

برو پیش دکتر عوارضشو بگو..قرصی برات بنویسه که لاغرت نکنه..تاثیرات اینها رو افراد مختلف فرق داره

من قبلا زیاد دکتر رفتم همش فلوکستین اینا میدادن هیچواثری نداشت اینم خدا خیرش بده اینجا یکی بهم گفت هرجا هس زندگیش خوب باشه وگرنه روانی داشتم میشدم

عزیزم چرا جواب نمیدین علایمتون و با جزییات میگین

این بیماری یکدفعه بروز میکنه..مال من که اینجوری شد..گرفت ول نمیکنه..یکدفعه افکار منفی میان تو ذهن ادم ..بیرون نمیرن..رو کارهای روزمره زندگی اثر میگذارن