2777
2789
عنوان

گرم شدن رحم

561 بازدید | 15 پست

سلام خانوما شتیدین میگن رحم بایدگرم باشه تابارداربشی؟

گرمیش نه برای پسردارشدت فقط برای اینکه بتوته اسپرموحذب کنه ونطفه رونگه داره.

حالاسوالم اینه گیاهان دارویی میشناسید،براگرم شدن رحم،برادرمان ناباروری،براعفونت زنانه؟

من خیلی جاهاعسل وراریانه وسیاه دانه شنیدن.چطوربایدمصرف بشه،تودوران قاعده گیم مصرف بشه؟

تاحالاکیانتیجه گرفتن؟

بخداآدم ازداروهای شیمیایی خسته میشه.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
من خودم سیاه دانه گرفتم نیم کوب و با عسل قاطی کردم و میخورم شنیدم واسه گرم کردن رحم خوبه،زنجبیل و دا ...

شماچقدرسیاهدانه روباعسل میخورین؟وشبامیخورین یاروزا؟

چندوقته؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم...من خودم از اول تا پنج پری صبح ها تخم شوید و شبها دم کرده اویشن میخوردم...صبح هم ناشتا هرروز تا آخر پری کاچی با روغن زرد میخوردم..چای دارچین ...هرشب یه قاشق عسل با سیاهدونه....از روز اول تا پنجم هم تخم هویج و گل بو مادران و رازیانه و گیاه پنج انگشت...از هر کدوم یه قاشق مربا خوری توی یه لیوان به مدت ۲۰ دقیقه دم میکردم و با عسل طبیعی شیرین میگردم و میخوردم...خداروشکر همون ماه باردار شدم ‌....در صورتی که ماههای قبل با لتروزول نشدم

Lilypie Third Birthday tickers
شماچقدرسیاهدانه روباعسل میخورین؟وشبامیخورین یاروزا؟ چندوقته؟

تازه از دیروز شروع کردم ،روزی سه بار قبل از وعده صبحانه ناهار و شام به اندازه ی قاشق چایخوری میخورم

سلام عزیزم...من خودم از اول تا پنج پری صبح ها تخم شوید و شبها دم کرده اویشن میخوردم...صبح هم ناشتا ه ...

خداروشکرعزیزم ممنون که جواب دادی.شماترکی؟

منم یک ونیم ساله اقدام بودم باردارنشدم ازاینماه دیگه نهدکترمیرم نه اقدام میکنم.ولی میخوام داروهای گیاهی روامتحان کنم.

ضمنا متفورمین هم دکتر بهم داده اونم تازه از این ماه شروع کردم

منم دوماهه متفورمین میخورم باویتامین ای

تنبلی تخمدان داری؟

طبق آزمایش وسونو منوهمسری سالمیم.به گفته ی پزشکا

ولی متفورمین داده بهم 

طبق آزمایش وسونو منوهمسری سالمیم.به گفته ی پزشکا ولی متفورمین داده بهم 

توکل به خدا ،نا امید نباش ،گرمی جات بخور و از غذاهای کنسروی و فست فودی هم استفاده نکن 

الان که گردو و مویز و مغزیجات قیمتش رفته بالا ،اگر توانشو داری بخر بخور اگر نه که باهمین خرما و ارده و سیاه دانه خودتو تقویت کن،من خودم با همین ادویه ها دارم پیش میرم

توکل به خدا ،نا امید نباش ،گرمی جات بخور و از غذاهای کنسروی و فست فودی هم استفاده نکن  الان که ...

انشاالله بزودی بارداربشیم.ممنون ازراهنماییت.فدات

2790
2778
2791
2779
2792