2777
2789
عنوان

عصبیم:-(

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست
هر ماه دویست تومن میداد 

ولی این پول نمیده بهم فقط چیزی بخواد میخره همینجوری یا مناسبت شار ژ شام حله حوله اینا پسر خوبیه ولی روپول دادن حساسه خیلی حسابگره

آرامش

این مدل مردها تو خانواده شون احتمالا مردسالازی بوده و نگرانی اینو دارند چون شما خانومید و احساس غلبه میکنه پول نابجا خرج کنید و..

خیلی راه سختی در پیشه ولی قابل حل هست

باید یکبار منطقی بشیتید صخبت کنید وعملی بهش نشون بدید تا خیالش راحت بشه

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مدل مردها تو خانواده شون احتمالا مردسالازی بوده و نگرانی اینو دارند چون شما خانومید و احساس غلبه ...

درسته پدرشم همینجور حسابگره وجمع کن 

من میگم پول بده جمع کنم واسه عقد نیاز داریم واست اس ام اس بانکیشم هردفع میفرستم که ببینی خرج نمیکنم  ولی قبول نمیکنه فعلا

آرامش
درسته پدرشم همینجور حسابگره وجمع کن  من میگم پول بده جمع کنم واسه عقد نیاز داریم واست اس ام اس ...

اره دگه یک عمر تو خانواده اینجوری بزرگ شدن

سخته دگه..

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
دیوونه میشم من ازدستش که    

نباید بشید دگه..

ازدواج همین دگه..قرار نیست دوتا ادم کامل باهم باشند

ترکیبی از نقص ها و خوبی هاست..

باید ببینید چطوری باهاش رفتار کنید متوجه ش کنید

االبته اینجا چند حالت داره..اگر وواقعا حسابدار خوبیه و پس انداز داره

خب دلیلی نداره اختلال ایجاد کنید

ولی یکجا هم میخواین توهمه مسائل مشارکت دو طرفه باشه این بحثش جداست

افرین 

خوشبخت نامزدته

کرد زاده را ۱۰۰۰گرگ زاده حریف....ـ هرکجا هستی با هرشخصیتی به ندای درونت گوش بده  ـ ــــ باشی ــــــ مینوازهـ. حقوق دیگری از حقایت کتاب داستانت نیست که هروقت دوست داشی تغییرش بدیـ... .
چرا؟

بخاطر اینکه ازهمین الان به فکر اینده داشتنشی،

مطمئنم که در اینده مرد خوشبخت ثروتمندی میشه البته باوجود شما

کرد زاده را ۱۰۰۰گرگ زاده حریف....ـ هرکجا هستی با هرشخصیتی به ندای درونت گوش بده  ـ ــــ باشی ــــــ مینوازهـ. حقوق دیگری از حقایت کتاب داستانت نیست که هروقت دوست داشی تغییرش بدیـ... .
بخاطر اینکه ازهمین الان به فکر اینده داشتنشی، مطمئنم که در اینده مرد خوشبخت ثروتمندی میشه البته باو ...

تازه اسم کاربریتون خوندم، فهمیدم شما مردی تعجب کرد حالا چرا چون فکرکردم بیشتر مردا مثل نامزد منن شما با ایشون هم سنی ولی مثل اینکه طرز فکرتون فرق داره پس چرا نامزد قبول نمی کنه منی که میخوام به فکر ایندمون باشم 

بهم میگه ازدواج کردیم هرماه بهت پولی میدم ولی خوب وقتی الان.نمیده.چجور باورش کنم  ولی من واقعا اهل پس اندازم

آرامش
تازه اسم کاربریتون خوندم، فهمیدم شما مردی تعجب کرد حالا چرا چون فکرکردم بیشتر مردا مثل نامزد منن شما ...

اعتماد

نامزدت بهت اعتماد نداره .ـ

چون فکر میکنه که خودت اون پولو لازم داری ولی نمیخوای بهش بگی متاسفانه اینم تاثیر بدی رو اینده ش میزاره.

فکر میکنه اگه پولو بهت بده بعدش با بهانه ی گم کردن یا دلیل دیگ ایی تقصیر از گردن خودت وا کنی.ـ

که در زبان چینی بهش میگن پیین ئینی کالو

یعنی همون اعتماد نداشتن تا اطمینان خاطر داشتن.

اعتماد نامزدت بهت اعتماد نداره .ـ چون فکر میکنه که خودت اون پولو لازم داری ولی نمیخوای بهش بگی متا ...

آخه تاحالا امتحانم نکرده که حداقل امتحانم میکرد چندماه بعد اینجور قضاوت میکرد 

آرامش
آخه تاحالا امتحانم نکرده که حداقل امتحانم میکرد چندماه بعد اینجور قضاوت میکرد

خب دیگ هرکس عقیده ایی¿