2777
2789
عنوان

عصبیم:-(

286 بازدید | 32 پست

اعصابم خورده :-( به نامزدم میگم بیا باهم پول پس انداز کنیم نصفشو بده من جمع کنم نصفشو تو میگه الان نمیدم میگم چرا نمیگه،میگم دلیلش چیه میگه همینجور ی 

بهم قبلا قول داده بود بده ولی زد زیرش.

چندروز پیش 16ملیون پس اندازشو داد باباش گفت درباره پس دادنش حرفی نزدم درحالی که میگفت اون پس انداز واسه تو و منه ولی بدونی که بهم بگه داد بهش عصبیم کرده خدااااا الان میگم خب حداقل 600بده چون دوس دارم از الان جمع کنم. 

کارم اشتباهه؟

آرامش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا دوست دارن خودشون ریاست کنن تو زندگی.

شوهر من پول نداشت که بده چون میرفت واسه قرض و قسط.

الانم که پول داره همینجور ولخرجی میکنه. بسختی تونستم راضیش کنم تا 1 تومن در ماه بده به من تا خرجا رو مدیریت کنم با 1.5 دیگه هم قسط بده.

شاید چون عقد کرده هستید این کارو نمیکنه

😍😍😍😍😍
نمیدونم خب یعنی اعتماد نداره؟

نه اینکه بی اعتماد باشه. هرکس یه عقیده ای داره.

من به شوهرم گفتم پول رو بده به من میگه دوست ندارم دست جلوت دراز کنم بگم پول بده.😒😒😒

😍😍😍😍😍
نگران نباش. ولی ازش بخواه. تا پول بده واسه خودت پس انداز کنی و عادت کنه. 

خب همینو میخوام ولی نمیده نه واسه خودم نه پس انداز واسه آینده میخوام عدت کنه 

مبگه ازدواج کنیم میدم بهت ولی میترسم دروغ بگه 

آرامش
از الان زوده. صبر کن تا اعتمادش بهت جلب شه. الان همه تمرکزتو بذار روی اون ۱۶ میلیونه که بهتون برگرده ...

منم همش تو فکرشم میگه بابا پس میده 

بعدشم اینم بگم من 5ساله باهاشم دیگه باید اعتماد کنه الانم که نامزدیم

آرامش

الان زیاد حساسش نکن والا من عارم میومد حتی ازش پول بخوام عادتم اینه از کسی نمیتونم چیزی بخوام اما خودش بهم دویست تومنه ميداد نامزدی برای خودم خرج کنم سال 91

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
الان زیاد حساسش نکن والا من عارم میومد حتی ازش پول بخوام عادتم اینه از کسی نمیتونم چیزی بخوام اما خو ...

شما درست میگی آخه من همینجوری بودم به خدا اصلا هیچی نمیخواستم خودش میخرید خودشم واسم حساب باز کرد هرماه پول بده ولی زد زیرش هیچی نگفتم از غروریم ولی الان عصبی شدم پسانداز داد باباش گفتم حداقل باهم جمع کنیم پولاش حیف نکنه 

آرامش