2777
2789
عنوان

کمبود وقت

195 بازدید | 4 پست

دوستان سلام.من همیشه کمبود وقت دارم..متاهلم وشاغل.قبلا ساعت کاریم8تا4بود فکر میکردم به خاطر اونه اما الان ساعت کاریم7.30تا2 و پنجشنبه ها تعطیل اما باز وقت کم میارم.در طول هفته خونه ام میریزم و میپاشم.اخر هفته تمیز میکنم قول میدم دیگه بهم نریزم اما نمیشه..خسته شدم.اصلا اراده ندارم.دلم میخواد یه هنری یاد بگیرم زبان بخونم یا غذاهای جدید درست کنم اما همش حس کمبود وقت دارم.حالا بچه هم ندارما..تو رو خدا راهکار بدید.ممنونم

هر وقت چیزی رو سرجاش نزاشتی یا خونه رو بینظم میکنی یا خارج از برنامه کاری رو انجام دادی که باعث بینظمی میشه خودت رو جریمه کنی مثلا برای هرکدوم پنجاه تومن و بدی مثلا صدقه یا خیرات.

وقتی ببیینی تو این وضع اقتصادی همچین پولی رو باید جریمه بدی اون موقع همه چی مرتب میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش فکر میکنم کارای نکرده زیادی دارم    

اگه مدیریت زمان به روش gtd رو یاد بگیری دیگه هیچ وقت حس کمبود وقت رو نداری حتی اگه کلی کار داشته باشی این کلافه گی برای کم بودن وقت نیست برای ذهنه که روش gtd میاد برنامه ریزی رو با ذهن بهت آموزش میده که در کنار رسیدن به کارات خیال آسوده داشته باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز