2777
2789
عنوان

متاهلابیان

166 بازدید | 11 پست

برابله برونم پارچه مرواریددوزی شده وکارشده اوردن مادرشوهرم گیرداده حتمابدوزش بعدازعروسی دورهم که جمع میشیم ،اخه جاریم ندوخته بودمیگفت مهمونی بعدازعروسی خیلی بدشده فامیل باخودشون گفتن لابدبراعروسشون نخریدن،حالا بمن خیاط معرفی کرده برم پیشش لباسموبدوزه یا خودم دنبال کسی باشم که اینکارروانجام بده ازاونجاییکه دوبرابرقیمت پارچه پول دوزشومیگیرن یک میلیون تومن هزینه ش میشه ماهم نزدیک عروسیمونه نمیخوام شوهرم توخرج اضافی بیفته ازطرفیم فکرابروی خودشونن ولی نمیخوان پول لباسمواونابدن البته وضعیت مالشون خوب نیست میدونم،منم درجوابش گفتم چشم پارچه هارومیارم هرجاخودتون گفتین میرم بدوزن ریش وقیچی دست خودتون،دیگه هیچی نگفت بنظرتون چیکارکنم؟تاحالاسه چهارباربهم گفتن بدوزلباستو،البته پول همه این خریداروخودشوهرم داده ازجمله همین پارچه که خیلیم گرونه،موندم چیکارکنم (بی احترامی وحرف تند وموضع گرفتن الکی هم ممنوع لطفاعصاب خوردنکنین)

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بدوزش دلخوری پیش نیار اول زندگیت, ای همه خرج کردین این ی تومنم روش

اخه بعضی وقتادلمم میگیره ازدستشون ابروداری میکنن باپول شوهرم،بعضی وقتاباخودم میگم کاش اینونیاورده بودن هرکسیم قبول نمیکنه بدوزه ،بدوزه هم کلی پولش میشه شایدیکی دوباربپوشمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شوهرت توضیح بده چرا نمیدوزی، به مادرش بگه چه واجب برا یه لباس اینهمه هزینه بشه. این چه مدل ...

شوهرم که بگم میگه بذارش برابعدچون واقعا الان یک میلیون خیلیه پولمونولازم داریم بعدازعروسیم بریم ماه عسل کلاپاتختیو بپیچونیم بره

ینی ندوختیش؟

نه بابا قضیش فرق میکرد. 

شوهره من دانشجو بود زیاد پول نداشت برام یه خرید انچنانی کنه وضع پدرشوهرم هم زیاد وضعش جالب نبود

بخاطر همین من گفتم خرید طلا اصلا نمیخوام. 

شوهرم و خوهر شوهرم بزور بردنم طلا فروشی رعایت حالشونو کردم و یه زنجیر و یه دستبد برداشتم که دوتاش باهم دوونیم میلیون شد. 

بعد مادرشوهرم و خواهرشوهرام همه جا میگفتن ما میخواستیم طلا بگیریم خودش بر نداشت 

واقعا دلم برا خودم شکست. من یه ادمی هستم که عاشق طلا هستم فقط بخاطر اینکه عشقم فشار نیفته طلای زیاد برنداشتم. 

عوض اینکه بگن فاطمه مارو مراعات کرد ابرومو بردن

نه بابا قضیش فرق میکرد.  شوهره من دانشجو بود زیاد پول نداشت برام یه خرید انچنانی کنه وضع پد ...

دقیقاخواهرمنم همینومیگفت،میگفت بامادرشوهرت برو اون روش نمیشه طلای سبک برات برداره ،ولی وقتی دوتایی باشوهرت میری هی مراعات میکنی بعدم ازخداشونه میگن خودش اینجوری خواسته وبرداشته.ازسرخودشون بازمیکنن،منم باشوهرم رفتم میدونستم اونانمیدن پولی فقط مادرشوهرمو بردم باخودم قبل ازاینکه سرویسموبردارم دست گذاشتم روسرویسای درشت وگرون وگفتم من ازاین مدلیادوست دارم ،ولی بعدکه باشوهرم رفتیم یه سرویس متوسط برداشتم درحدی که به شوهرم فشارنیادوهم خودموکوچیک نکرده باشم،اینجوری اونام فهمیدن که توقع من فراترازاین چیزاس ولی بخاطرشوهرم مراعات کردم واذیت نکردم اینجوری هم خودتوسبک نکردی که بگن باهمه چی کناراومد هم شوهرتواذیت نکردی وسخت نگرفتی بهش،دیگه ماهاهرکدوم اشتباهاتی داریم مهم خوشبختیته عزیزم گذشته روول کن خوش باش باشوهرت

دقیقاخواهرمنم همینومیگفت،میگفت بامادرشوهرت برو اون روش نمیشه طلای سبک برات برداره ،ولی وقتی دوتایی ب ...

اره گذشته ها گذشته ولی اگه خوانواده شوهرت اصرار دارن بدوزی صلاح بر اینه که بدوزی. 

چون اگه ندوزی ممکنه جاهای دیگه پشتت حرف دربیارن