لعیاا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2478 عنوان میشه بیاید 60 بازدید | 7 پست خانمهاهرکس میتونه کمکم کنه 😭من توی اقدامم.یه هفته مونده به پریودیم دیروزپهلوم وتخمدانم خیلی تیرمیکشیدامشب دیدم پایین شکمم درست جایی ک تخمک هاهستن سمت راستم یکم ورم کرده جوری ک باچشم میشه دید کسی تاحالااینجورشده یامیدونه چیه خیلی اعصابم بهم ریخت یدفه😔😔😭 سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود! 1397/10/14 | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sobhanampesaaraamm عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 فک کنم لانه گزینیه منم اونجوری بودم سرپسرم بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
لعیاا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2478 فک کنم لانه گزینیه منم اونجوری بودم سرپسرم خداازدهنت بشنوه.اصلاحالم خیلی بدشده سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
sobhanampesaaraamm عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 خداازدهنت بشنوه.اصلاحالم خیلی بدشده ایشالا اگرنگرانی برودکتر بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
لعیاا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2478 ایشالا اگرنگرانی برودکتر اره فردامیرم.ورم شماچجوربودمیشه بیشترتوضیح بدی سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
sobhanampesaaraamm عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 اره فردامیرم.ورم شماچجوربودمیشه بیشترتوضیح بدی همونجور دس میکشیدم مشخص بود دردداشت بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
لعیاا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2478 همونجور دس میکشیدم مشخص بود دردداشت مال منم مشخصه سمت راستمه.ولی مگ لانه گزینی بالاترنیست .مال من کناراستخون لگن مثل یه بیضی ورم کرده سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
sobhanampesaaraamm عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1308 مال منم مشخصه سمت راستمه.ولی مگ لانه گزینی بالاترنیست .مال من کناراستخون لگن مثل یه بیضی ورم کرده چی بگم بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰