2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 17 پست
هفتاد به بالا  من هنوز چوبیامو نگرفتم... تا الان حدود چهل و خوردی خرید کردم خیلی چیزا هم نگرفت ...

چه خوش شانسه آقا دوماد. تا شهر شما تمام جهیزیه با خانمه؟

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
خانومای گل  وسایل برقی هاتون رو ایرانی بخرید اونم پارس خزر  هم  خوبه  هم خدمات پ ...

دقیقا منم با اندک وسایل می‌خوام زندگیمو شروع کنم . فقط وسایل های ک لازم دارم میخرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه خوش شانسه آقا دوماد. تا شهر شما تمام جهیزیه با خانمه؟

اتفاقا بیچاره اس چون خونه و ماشینش باید آماده باشه😂😂😂هزینه عقد و عروسی و طلا پنج شش برابر من خرجشه

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
2790
2778
2791
2779
2792