2777
2789
عنوان

بیاید+عکس

216 بازدید | 12 پست

یه لیست غذا ردیف کردم که خاستم شام یانهاربزارم زودانتخاب کنم دوساعت فکرنکنم..

من دیگ چیزی یادم نمیاد کمکم کنید غذا بگید فقط عجیب غریب نباشها چیزی باشه بتونم درست کنم!

.                             

SHiRiN:

🌀شنبه ها

نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه- لوبیا سبز

شام:املت گوجه- قارچ- کلم –تخم مرغ و خرما – اسنک با ساندویچ میکر

🌀یک شنبه ها

نهار:کوکو سیب زمینی –کوکوی مرغ – کوکوی هویج -کوکو سبزی – کروکت - شامی - کتلت و ...

شام: کشک بادمجان-خوراک کدو- خوراک بادمجان- گراتن بادمجان

🌀دوشنبه ها

نهار: استانبولی - عدس پلو - لوبیا پلو -هویج پلو- میگو پلو – رشته پلو و مرصع پلو..

شام : سوپ جو- سوپ سبزیجات- سیب زمینی شکم پر- عدسی - سینی سبزیجات بخار پز

🌀سه شنبه ها

نهار: ماکارانی - لازانیا- ته چین مرغ – ته چین بادمجان

شام: آش شعله قلمکار –آش ماست – آش انار – آش غوره - آش شلغم

🌀چهارشنبه ها

نهار: ماهی - میگو - مرغ – ماهیچه- کباب تابه

شام:کوفته – دلمه – پیتزا- مرغ بریان با سبزیجات – ناگت

🌀پنج شنبه ها

نهار:بیف استروگانف - ساندویچ مرغ و قارچ - سالاد الویه – هات داگ و ...

شام :میرزا قاسمی- جگر – تو تابه ای – مرغ سوخاری - چیپس و پنیر

🌀جمعه ها

نهار: کباب - آبگوشت- دمپخت-لوبیا پلو

شام:نون پنیر – فلافل- سمبوسه- اشکنه- پیراشکی

لیست غذا

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازانیا رولت کالباس شامی ورقه طبقه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
SHiRiN: 🌀شنبه ها نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه- لوبیا س ...

شام پیراشکی😓شوهری خیلیاشو نمیخوره😔

.                             

لازانیا رولت کالباس شامی ورقه طبقه

شوهر از لازانیا و کلا ازفس فود بدش میاد😑 میگ ایناکه غذانیست😂پیتزارم درست میکنم بزور به خوردش میدم😢

.                             

[QUOTE=78772836]شوهر از لازانیا و کلا ازفس فود بدش میاد😑 میگ ایناکه غذانیست😂پیتزارم درست میکنم بزور به خوردش میدم ...[/QUOT]

خخخخ ورقه رو امتحان کن سنتیه سنتی😁😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من خودم لیست غذاهام توهفته ثابته تقریبا ظهر قورمه مرغ ماکارونی کباب تابه ای مرغ زعفرونی لوبیا پلو قیمه گاها عدس پلو شام ابگوشت انواع کوکو کتلت عدسی الویه گوجه بادمجون دوپیازه یه وقتایی پیتزا یا سوسیس کالباس فست فود اینا البته خیلی کم