2777
2789
عنوان

یبوست

64 بازدید | 7 پست

دارو سی لاکس و رولاکس هم میخورم تا اوایلش خوبه بعد دوباره بدنم عادت میکنه بهش و جواب نمیده چی بخورم کلافه شدم فقط گیاهی باشه برگ سنا هم همیشه نمیشه خورد عوارض داره تو رو خدا راهنماییم کنید خسته شدم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
یبوست مزمن
1
100%
یبوست مزمن
0
0%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبحا شیر گرم با عسل بخور 

خاکشیرو آلو رو با هم خیس کن وقتی حسابی خیس خورد آب داغ کتری روش بریز بخور همشو

ترنجبین 

شیاف بیزاکودیل 

من خودم الان این مشکلو دارم

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

منم هرکاری میکنم فایده نداره انجیل و الو هم خیس می کنم خاک شیر هم خوردم ولی فقط شیاف گلیسیرین جواب میده 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
منم هرکاری میکنم فایده نداره انجیل و الو هم خیس می کنم خاک شیر هم خوردم ولی فقط شیاف گلیسیرین جواب م ...

داروخونه ها دارن شیاف گلیسیرین یا عطاری؟

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

صبحا ناشتا یه قاشق غذاخوری خاکشیر تو یه لیوان اب داغ بریزبذاردم بکشه ولرم ک شد بخور

توغذاهات الو خورشی بریز

روزی سه وعده میوه بخور

اب زیادبخور

چای وچیزایی ک کافئن داره نخوریا خیلییی کم مثلا یه فنجون درروز

انجیر بخیسون بخور

الو و قیصی بخیسون بخور

منم مثل شمام اینارورعایت میکنم خوبم

انجیر خیلی خوبه وخاکشیر

تحرک هم داشته باش مثل پیاده روی

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
داروخونه ها دارن شیاف گلیسیرین یا عطاری؟

عطاری نمیدونم ولی من از داروخونه گرفتم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز