2777
2789
عنوان

تحریم رابطه😑

3216 بازدید | 170 پست

سلام دوستای مهربونم نمیدونم کسی منو میشناسه یا نه ک در جریان تاپیکام باشه منو شوهرم خیلی باهم اختلاف و ناسازگاری داریم خییییلی اصلا باهم خوب نیستیم و از هم فراری اصل مشکلمون سره خانواده شوهرمه ک تاپیکم زدم اونا خیلی بی ملاحظه هستن با اینکه ما شهری جدا از اونا هستیم تک تکه افراده خانواده ش هر مشکلی داشته باشن شوهرمو احضار میکنن کاری ندارن زن و بچه داره یا شبهویا روز و چ ساعتی شوهرمم میگی عیبی نداره خانواده من ...خیلی مفصله این یه معضل شده برام شوهره متعصب و خانواده بی ملاحظه منم شهری غریبم خیلی خسته شدم و افسرده یه بچه ۱۸ماهه دارم دختره..شرایط جدایی ندارم😔خانواده خوب و پشتبانی ندارم..حالا شوهرم همیشه بهم فحش میده کتک میزنه بچه ها برای درست شدن زندگیم و حال دلم بخاطر دخترم دعامون کنید😭😭خواهش میکنم دیشب شوهرم پرو اومده واسه رابطه بعده یکماه گفتم مگه ادم از کسی ک ازش متنفره و ارزوی مرگشو داره رابطه میخواد باز رفت...جدا خوابیدیم نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنید توی کلینیک کمک خواستم جوابمو ندادن چندروزه

چرا با اين همه تفاوت سني ازدواج كردي؟؟؟؟؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا همسر مردی شدین ک ۱۱ سال ازتون بزرگتره و دنیاش با شما متفاوته

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

وقتی شرایط جدایی ندارید زندگیتونو میدون جنگ نکنید. با خانواده شوهرتون خوب باشین و سازش کنید. مقابله به مثل کردن فقط شمارو داغون میکنه و بچه تون دچار مشکل روحی میشه

❤👬❤
ازدواجم تو سن ۱۴سالگی ب اجبار و کتک خانواده م بوده

اي بابا!

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دوستان من خواهر یا دوسته نزدیکی ندارم واسه درد و دل کمکم کنید دلم گرفته داغونم ۲۲سالمه شوهرم ۳۱

با سیاست شوهرتو نگه دار نه با پس زدن رابطه!! 

صوت کلید مرد دکتر حبشی رو گوش کن

توی سایتشون هم میتونی بری سوالتو بپرسی، دو سه روزه معمولا جواب میدن: 

http://mf-shahedan.com/cultural/index.php