2777
2789

سلام خوبین شما درطول روز برای نظافت نی نی چیکار میکنین من میشورمش یکمم بازش میذارم پماد میزنم بهش بدنشو چرب میکنم زیر گردنش پشت گوشاش زیر بغلاش پودر میزنم شماها چیکار میکنین بگین یاد بگیرم هر روز هم لباساشو عوض میکنم کلا 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

من صبحا دست وصورتشم میشورم و جاش و لباساشم عوض میکنم در طول روزم لباس هایش رو هم یک تا دو بار عوض میکنم. ولی پماد و پودر زیاد استفاده نمی کنم فقط گاهی با روغن زیتون بدنش رو مالش میدم 

محجبه باش بانو بگذار در بزنند و پشت در بمانند   

چرب میکنم دور دهنشا که شیر میخوره خشک میشه

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر نزنی بهتره. واسه صورت و دستاش کرم اوسرین بزن عالیه. روزی دوبار عوض کنی بهتره یکی صبحا یکی اخر شب.

دستاشو چندبار بشور.اگه خشکی پوست بدن و پا داره وازلین عالیه همیشه ناخناشو چک کن. بینیشو همیشه تمیز باشه

منم بدنشو نهایت هفته ای دوبار با لوسیون چرب کنم‌ چون دوس ندارم بدنش بی ای چیا عادت کنه. صورتشم وقتی دارو بهش میدم میشورم. بیشترین چیزی که بهش اهمیت میدم خرید پوشک پمپرزه. با اینکه گرونه اما بنظرم بچه گناه داره پاش همش تو پوشک بی کیفیت باشه. شب تا صبحم بازش میزارم هر چند ساعت یبار چکش میکنم که اگه جیش کرده شلوارشو عوض کنم.

پودر هم حساسیت میاره چیزه خوبی نیست. برا صورتشم کرم مرطوب کننده ماستلا میزنم. هر روزم لباسشو عوض میکنم.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم هر روز پاها و صورتشو میشورم پاشو پماد میزنم پوشکشو عوض میکنم لباساشم عوض میکنم . در حال انجام این کارا حوله گرمم میذارم رو شکمش . هیچی به پوستش نمیزنم غیر از پماد که به پاهاش میزنم نمیخوام پوستش عادت کنه. پوشکشم مولفیکسه تاحالا هیچ حساسیتی نداده خیلی راضی ام . هر یه ساعت یه بار شیرش میدم و آروغشو میگیرم

و خدایی که بشدت کافیست
منم هر روز پاها و صورتشو میشورم پاشو پماد میزنم پوشکشو عوض میکنم لباساشم عوض میکنم . در حال انجام ای ...

حوله گرم چرا ؟؟

منم بدنشو نهایت هفته ای دوبار با لوسیون چرب کنم‌ چون دوس ندارم بدنش بی ای چیا عادت کنه. صورتشم وقتی ...

نی نی من تا خیس کنه بیدار میشه برا همین روزا بازش میذارم 

پودر نزنی بهتره. واسه صورت و دستاش کرم اوسرین بزن عالیه. روزی دوبار عوض کنی بهتره یکی صبحا یکی اخر ش ...

گوشت کنار ناخونش خیلیه اونو چیکار میکنی شما 

حوله گرم چرا ؟؟

ببین اصلا نذار شکمش در معرض هوا باشه چون دل درد میشه . حوله گرم بذار از دل درد جلوگیری کنه . من بعداز حموم هم حوله گرم میکنم میذارم رو بدنش . بهترین روش حمام کردن نوزاد تو سینک آشپزخونه هس . در حین حمام کردنم مدان آب بریز رو بدنش که سردش نشه. حمومش تموم شد سریع بپیچ لای حوله .

و خدایی که بشدت کافیست
منظورت اینه که پوست کنار ناخن بلند میشه کنده میشه؟حالت ریش ریش؟

بله

ببین اصلا نذار شکمش در معرض هوا باشه چون دل درد میشه . حوله گرم بذار از دل درد جلوگیری کنه . من بعدا ...

ممنونم