2777
2789
عنوان

زوركي😢😢😢

480 بازدید | 32 پست

قرار برد امروز با دوست شوهرم و خانومش بريم توچال كه ابجيشم مياره هركاري كردم نياره نشد كه نشد 

حالا تصميم گرفتم برم و كوفتش كنم قيافه بيام

راهكار لطفا مثلا چيكارا كنم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب عزيزم چرا با بي توجهي بهشون روزتو قشنگ تر نميکني اونجوري کوفت خودتم ميشه ولي اونارو بيخيال تو از سفرت لذتتو ببر خواهرم به يه ورت حساب نکن اونجوري بهتره

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤

واقعا شوهرشما چرا ازدواج کزرده اونجورط بهتر بودا عجیبه واسم عجیب

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
اخه بهم گفت نمياي نيا با ابجيم ميرم

چون شما جبهه گرفتی اونم جبهه گرفته...خوش باش...میخای بری گردش خودتو ناراحت کنی مردا که عین خیالشون نیس فقط تفریح خودتو زهر کردی

دردم از یارست و درمان نیز هم
اَیی بدم از این ابجیای آويزون میاد😒 بابا طرف میخاد با شوهرش تنها باشه تو چی میگی این وسط

اره ديگه شوهر منم نفهم تر از اين حرفاش اخر هفته برنامه سفر داشتيم دوتايي گفت خانوادمم ميان دوتايي خوش نميگذره 

منم گفتم منظورش اينه با من خوش نميگذره لابد گفتم من نميام گفت ميزارمت خونه مامانت

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نرو ولی بادوستات برو.بگو بادوستام بیشتر خوش میگذره

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

ما هم هرجایی میخوایم بریم می‌پرسه به ابجیمم بگم؟!😐😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚