2777
2789
عنوان

سوال دارم

62 بازدید | 8 پست

وسایل پارچه ای که واسه جهیزیه میزارن چیه؟؟منظورم چیزایی ک میشه بدوزیشون

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونا که اکثرا اماده میگیرن 

ن دیگه دوختنی هارو خودم میخام بدوزم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
به ما که هیچی ندادن

عزیزم چرا

ببخشید استارتر وسط تا پیکت.

خانوما من اینماه زمان تخمک گداری اقدام داشتم.

امروز ۲۷دورمه سیکلمم ۲۹یا ۳۰روزس.

چند روزه همه جام تیر میکشه،دور نافم درد میکنه.

هاله سینم برای اولین بار پررنگتر شده و درد میکنه.

سینه هامم بزرگ و سنگین شدن(اولین باره تو عمرم اینجوری میشم)

عضلاتمم گرفتس.

مدامم گر گرفتگی یا تب دارم.

چقدر ممکنه باردار باشم؟

۵روز بعد رابطمم لک صورتی دیدم.

اما متاسقانه امروزم همون لک رو دیدم🙁🙁

میترسم پریود بشم.

توروخدا جوابمو بدید

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤
عزیزم چرا

یه سرویس دمکنی اماده گرفتم. چیز دوختنی دیگه یادم نیست داده باشن . کلا خیلیییی مختصر و مفید بود جهازم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

یه سرویس دمکنی اماده گرفتم. چیز دوختنی دیگه یادم نیست داده باشن . کلا خیلیییی مختصر و مفید بود جهازم

خوبه مختصر باشه منم ب جای اینکه بخرم میخام بدوزم آخه خیاطم خودم  

2790
2778
2791
2779
2792