2821
2789
عنوان

دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

آره حتما اشنا بوده چون برا نیم ساعت اقای خونه میره دنبال همسرش و بچه هاش که بیاردشون . همین که برگشتن تو پارکینک دزده با عجله پریده بیرون اینا فک کردن از اشناهای همسایه هان تو اپارتمان . بچه ها خیلی میترسم بخدا راستی درب ما و طبقه اولمون ضد سرقت بود مال اینا معمولی بود

طلاهاتو ببر بزار بانک تو خونه هم زیاد پول نقد نگه ندار... ایشالله هیچی نمیشه ولی واقعا مردم هار شدن.... در خونتونم همیشه قفل کن.... به شوهرت بسپار قبل اومدن بهت زنگ بزنه درو هم اصلا به روی هیشکیییی که نمیشناسی باز نکن.... من خودم یه بار یه نفر زنگ خونه رو زد... گفت نمیدونم طرح کتابه چیه کتاب اورده منم چون قبلا یه بار اورده بودن باز کردم.... ولی بعدش ترسیدم درو از پشت قفل کردم.... طرف یه بیست دیقه ای فقط در میزد... حتی طبقه ی بالا هم نمیرفت.... حرفی هم نمیزد.... کلا درو برای کسی باز کردن اشتباهه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طلاهاتو ببر بزار بانک تو خونه هم زیاد پول نقد نگه ندار... ایشالله هیچی نمیشه ولی واقعا مردم هار شدن. ...

عزیزم من مجردم .کلا مرد خونه نداریم . میترسم خبر داشته باشن خونمون مرد نداره واسه همین انقدر گستاخانه حتی سر و صدای در و بلند کرده بودن . انقد با شدت میکوبیدن به در خونه میلرزید . من فکر کردم تعمیراتی اوردن اینجور صدا میده

آپارتمان ما در عرض یکسال دوبار طبقه سوم و یه بار طبقه دوم دزد اومد دیگه به اصرار من خونه رو فروختیم.هر باندی که هست دقیقا خونه رو تحت نظر داره شمام در خونه رو ضد سرقت کنین و بهتره با همسایه ها قرار بذارین توو راهرو و جلوی در دوربین نصب کنین یا حداقل برا در ورودی خونه خودتون امن تره.

حتما آشنا بوده.حتی نزار همسایه ها بدونن که تو خونه تنهایی

متاسفانه اکثرا میدونن وضعیت مارو چون پدر مادرم متارکه کردن و خواستگار ک برام میاد این جریان رو میفهمن . بخدا موندم چطور از فردا سر کنم اخه تا دیر وقت تنهام . فکر کن دزده تا بالا پشت بوم رفته بود صدای پا خودم شنیدم حتما دیدن درب ما ضد سرفته پشیمون شدن

آپارتمان ما در عرض یکسال دوبار طبقه سوم و یه بار طبقه دوم دزد اومد دیگه به اصرار من خونه رو فروختیم. ...

چه وحشتناک . اره ضد سرقته ولی همونم میگن اون ماهراش میتونن باز کنن . اره قرار شده دوربین نصب کنیم دیگه همه خیلی شوکه ن . فکرشو کن راحت در حیاط و باز کردن این چجورشه دیگه

عزیزم من مجردم .کلا مرد خونه نداریم . میترسم خبر داشته باشن خونمون مرد نداره واسه همین انقدر گستاخان ...

اصلا نزار کسی بفهمه تنهایی حتی همسایه ها شده مثلا یه بار دو بار عمویب دایی کسی بیاد بمونه ببینن یه مردی میاد میره....یا تنها نباش کلا چه مرد چه زن یکی پیشت باشه دوستی چیزی .... خیالتم راحت تره

اصلا نزار کسی بفهمه تنهایی حتی همسایه ها شده مثلا یه بار دو بار عمویب دایی کسی بیاد بمونه ببینن یه م ...

مرسی عزیزم اره مامانم هست . تا نه دم مغازشه . بعد ازون میاد خونه ... 

متاسفانه اکثرا میدونن وضعیت مارو چون پدر مادرم متارکه کردن و خواستگار ک برام میاد این جریان رو میفهم ...

چه بد😔

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چجوریه

مهساش | 28 دقیقه پیش

عمل بینی

عرزاییل | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز