2777
2789
عنوان

آمینو سنتز

268 بازدید | 13 پست

سلام من هفته 15 بارداری هستم . رفتم سونو برای صدای قلب بچم دکتر گف بچت پشت گردنش زخیمه رفتم ی سونو دیگ اونم همینو گفتم آزمایش دادم توآزمایشمم مشکلاتی بود میخوام برم آمینو سنتز ینی امکان داره بچم سالم بشه خودم ک ب دلم نمیزنه بچه اولم هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله  مشکل شما چی بود؟

من دوتا از اعداد توی آزمایش سلامت جنینم پایین بود.دکتر گفت نشون میده احتمالا یه مشکلی هست ولی مشخص نیست چه مشکلی.آزمایش دادم که خداروشکر منفی شد

سلام منم سر پسرم دقیقا تو سونو غربالگری دومم همین چیزی ک به شما گفتن رو بمن گفتن که چین پشت گردن جنین ضخیم شده منم سن بارداری طوری بود که میگفتن باید همین الان امینو کنی وگرنه دیگه اجازه سقط نمیدن  چقد استرس کشیدم انجام دادم فک. کن سال ۹۵ من حدودا ۲ میلیون دادم ک خداروصد هزار مرتبه شکر هیچ مشکلی نبود تعجب میکنم از چی بود چون من بارداری اولم بود شوهرم خیلییییییی حساس فک کنم هرماه ی سونو میرفتم   

انشاا... که برای شماهم چیزی نیست

سلام منم سر پسرم دقیقا تو سونو غربالگری دومم همین چیزی ک به شما گفتن رو بمن گفتن که چین پشت گردن جنی ...

انشالله مرسی عزیزم خیلی روحیه گرفتم و امیدوار شدم  خدا خودش مواظب فسقلی من باشه با خدا سپردمش

سلام مامانای عزیز

امشب جواب آمینو سنتز من بعد ۲۰ روز اومد خدا رو هزار مرتبه شکر مشکلی ندارم ولی از روزی که جواب غربالگری مشکل داشت روزهای سختی واسم بود حدود ۶ هفته شد هر روزش اشک ریختم و التماس خدا کردم 

امشب واسه همه مامانای عزیزی که شرایط منو دارن دعا میکنم به حق خداوند مهربان و بخشنده هدیه ای که خودش بهمون دادن صحیح و سلامت به دنیا بیاد

سلام مامانای عزیز امشب جواب آمینو سنتز من بعد ۲۰ روز اومد خدا رو هزار مرتبه شکر مشکلی ندارم ولی از ...

برا منم دعا کنید منم الان تو همون شرایط جهنمی دارم روزها رو شب و شب ها رو روز میکنم

خدا خودش کمک کنه😭😭😭