2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سیب زمینی برش بده طوری ک انقد برشش نازک باشه ک آب بیفته هفته ۵ بار قبلش با آب و صابون بشور محلو بعد هم با آب سرد و صابون یک ماه انجام بده تا دوماه لک ها میرن

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
عزیزم من مشاور زیبایی هستم  جاش لکه یا فرورفته؟

واقعا؟؟

من امروز سیر زدم صورتم سوخت قرمز شد الان جاش هس چیکار کنم؟؟؟

زندگیمونو به کامم تلخ نکن، من با خودت قهوه تلخ مینوشیدم :)

ی نسخه دکتر واسه جای جوش واسم نوشت فردا میفرستم واست . من کمرم پرازجای جوش بود وقتی ترکیبی ک دکتر واسم نوشته بود زدم رفت البته در حد ی چندتایی موند چون بهم گفت ۳ماه استفاده کن و من فقط ۲ماه زدم 

تیکر عروسیمه
عزیزم من مشاور زیبایی هستم  جاش لکه یا فرورفته؟

بعد یه جوش هم بود هی روش سرکه سیب مالیدم اصا سیرو ک زدم هی جرم داد بیرون😕افتضاح شده صورتم خلاصه

زندگیمونو به کامم تلخ نکن، من با خودت قهوه تلخ مینوشیدم :)

من یبار دستم بدجور سوخته بود و جاش قهوه ای شده بود، روغن بادوم شیرین زدم چند وقت الان هیچی ازش نمونده 

برا جای جوش هم فکر کنم جواب بده چون میگن کلا برا پوست خوبه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
ی نسخه دکتر واسه جای جوش واسم نوشت فردا میفرستم واست . من کمرم پرازجای جوش بود وقتی ترکیبی ک دکتر وا ...

عزیزم لطفا توهمین تاپیک بذار منم فردا مییام میخونم سیوش میکنم ممنون