2777
2789

اره من وشوهرم‌معمولی ایم

دخترم ناره...

بعدمن سردخترم خیلیییی هندونه میخوردم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خربزه و به شنیدم خیلی چهره بچه رو زیبا میکنه؛ولی خداییش مهم سلامتیه؛انشأالله همه نی نی ها سلامت باشن؛واگرنه همشون خوشگل و نازن

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

پرتقالم زیادمیخوردموگوشت چرخ کرده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم اصلا ربطی نداره هیچ چی نمیتونه ژن و تغییر بده اینام که میگن ما این و خوردیم و فلان بچمون شده ماه هفتم خب تو نظر خودش بچش خوشگل ترینه اصلا ربطی نداره 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   

بابااین حرفا چیه سیب وگلابی وهندونه چیه ! بعدشم خوشگلی یه چیز نسبیه هربچه ای ازنظرمامانش قطعا خوشگله وعزیز مثلا من یه دوستی داشتم کلا بدش ازافرادچشم رنگی میومد وبه من میگفت زشتی یه دوست داشتم خوشش میومدبه من میگفت خوشگلی ازنظرهرکس خوشگلی یه معنی میده!

مثلا باتموم احترام به کسانی که عمل بینی کردن اما مایه فامیل داشتیم که دماغشوعمل کرده بود وهمه میگفتن وای چقدرخوشگل شده اما ازنظرمن شبیه خوک شده بودواصلا خوشگل نبود .

بچه بایدسالم باشه بعدشم باهوش وعاقل بجای اینکه زیادی درگیرخوشگلی بشید برین چیزایی بخورین که هم ان شاءالله بچتون سالم باشه هم بعدش خودتون پوکی استخوان و...نگیرید .

خدایا هوای دلم را داشته باش...........