2789
عنوان

یه لحظه بیاین

97 بازدید | 22 پست

به نظر شما با روزی 4-5ساعت درس خوندن و روزهای تعطیل با 6-7ساعت میشه دانشگاه دولتی روزانه آورد ؟با رتبه حدود 2000

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره چه جوری بخونید !

بعضیا پنج ساعت می خونن ولی دقیق و اصولی و با تمرکز 

بعضی ها هم ده ساعت می خونن ولی بی کیفیت 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بستگی داره چه جوری بخونید ! بعضیا پنج ساعت می خونن ولی دقیق و اصولی و با تمرکز  بعضی ها هم ده ...

دقیق و اصولی رو توضیح میدی

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
نه منظورم اینه رشتتون چیه الان انسانی؟

بله انسانی

بستگی داره چه جوری بخونید ! بعضیا پنج ساعت می خونن ولی دقیق و اصولی و با تمرکز  بعضی ها هم ده ...

گومبولی کجایی؟

دقیق و اصولی رو توضیح میدی

نکته برداری !

دقیق و با تمرکز خوندن

دوره کردن و تکرار مدام 

استفاده درست از تایم مطالعه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اگه درکنارش تست زیاد بزنی هرروز به همین مقداری که گفتی مطالعه داشته باشی.آره حتما دولتی قبول میشی. ...

برای هر درسی  سی تا حدودا می زنم مثلا درس پنج جغرافی

نکته برداری ! دقیق و با تمرکز خوندن دوره کردن و تکرار مدام  استفاده درست از تایم مطالعه

چند روش مرور رو میگی ببخش سوال می کنم