2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف ک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 40 پست

من شوهرم نميكشه ولى بابام ميكشه، هيچ فرقيم با هم نميكنن

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش صحبت نکردم ک چرا میکشی و فلان ولی بهش گفتم نکش دوست ندارم گف میخای قلیون بکشم ب جاش

خودت دود سیگار و با دود قلیون مقایسه کن یا زمانی که صرف سیگار کشیدن میشه رو به زمان قلیون مقایسه کن قلیون خیلی بدتره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بالاخره یه کاری کن بفهمه از سیگار کشیدنش ناراحت میشی شاید بخاطرت بزاره کنار

ن فک نکنم بخاطرمن بزاره کنار من تواقدام بودم عصابم خوردشد قلیون میدونم میکشه ولی سیگارم ک دیگ اومد وسط

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

خب چیکارکنم  قهرکنم بفهمه دوست ندارم

نمیدونم واقعا ولی قهر و سردی تو دراز مدت دیگه اون اثر اولیه رو نداره

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
ن فک نکنم بخاطرمن بزاره کنار من تواقدام بودم عصابم خوردشد قلیون میدونم میکشه ولی سیگارم ک دیگ اومد و ...

سیگار ضررش کمتر از قلیونه

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن
تروخدا بگیدچیکارکنم اگ خانوادمم بفهمه بدمیشه دوست ندارم کسی بفهم

میفهمن دیگه اگه ادامه بده .متنفرم از سیگار .فقط ازش بخواه ک نکشه بگو اذیت میشی

برای بعضیا نباید خودت باشی بایدخودش باشی 
میفهمن دیگه اگه ادامه بده .متنفرم از سیگار .فقط ازش بخواه ک نکشه بگو اذیت میشی

خودش میدونه دوست ندارم ولی گوش نمیده میگ الان همه میکشن نمیشه نکشید

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

وا ینی چی شماقبول میکنی همسرت سیگاربکشه همه چی ازسیگارشروع میشه

عزیزم.همه چی منظورت اعتیاد هست ؟ بدون اعتیاد از زیر بیست سال شروع میشه اگه بیست و پنج و رد کنی دیگه خیلییییی امکانش کم هست معتاد بشه و بدون ترک سیگار خیلییییی سخته چون نیکوتین داره و مغز بهش معتاد میشه.فکر کنم به روی خودت نیاری که جرات نکنه جلوت بکشه خوبه دیگه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

پیف پیف و اه اه کن 

عوق بزن و حالت تهوع به خودت بگیر ...

ولی باهاش بحث منطقی نکن و دلیل و مدرک نیار

بگو چندشم میشه اه اه کن 

انقدر تو نشون دادن احساس بدت نسبت به سیگار و قلیون بزرگنمایی کن تا تاثیر بزاره (حرف نزن فقط با بدن و احساس نشون بده)

از خوبیای ریه های سالم هم براش ادا و احساس بیا و مثلا صبح پنجره رو باز کن حالتو از تنفس بوی خوب هوای تازه نشون بده خدا رو بابت ریه های سالم شکر کن بذار انرژی مثبت پاک بودن رو هم دریافت کنه 

ان شاءالله کم کم خودش بزاره کنار 

برای بچه هم فعلا دست نگهدار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ینی مهم نباشه واسم من تواقدامم انقدعصابم خوردشد ک خاستم قید بچه دارشدن و بزنم 

چون خودش بهم گفت منم ديگ اهميت ندادم،

راستش ب نظرم سيگار خيلي بهتر ازچيزاي ديگ و كاراي ديگه س ولي خب اگ تونستي تركش بده براي سلامتي خودش بهتره

به نام قدرت مطلق الله