niloufarrr مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 عنوان 🍕🌭🌮وزن🌯🍔🍟🍲 | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 109 پست هرچی میخورم چاق نمیشم😐نمیدونم خوشحال باشم یاناراحت🙄بااالانمیره وزنمباکالری شمارم رفتم کالریمو بالا بردم باز همونهکسی هست اینجوری باشه؟ احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم ! 1397/10/13 | 19:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 برو خوش باش خوشبحالت زایمان کنی کمی چاق میشی ... عکس شاممو برات بزارم بالا میاری بذار 😂خداکنه بلکه حامله شم وچاق شم احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27918 من هنو کلومیفنم تو راهه وقتش برسه باید بخورم... خیلی بده اینا چاق کننده اس... ولی شانس ماهاس.. که ... توکل بخدا ان شا الله همین ما نتیجه بگیریم و تموم شه این وضعیت الهی امین😢تو دلیامون بیان 😍😍دعا کن واسه منم،منم بیادتم حرم رفتم یادت میکنم حتماااا❤😍 لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مهرسا۶۹۷۴ عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 676 چربیاتو بده من بیا همش ماهیچه اس چربی کجا بود🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩😂😂😂😂😂😂😂😂 خدایا شکرت...!❤
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 بیا همش ماهیچه اس چربی کجا بود🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩 😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂 احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
مهرسا۶۹۷۴ عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 676 بذار 😂 خداکنه بلکه حامله شم وچاق شم انشاالله...کلی چاق شی قلمبه شی بهت بخندیم...😂😂😂😂😜😜😜 خدایا شکرت...!❤
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27918 😂😂😂قربونت برم بیا جاها عوض باشهب نام اللهیک عدد یگانه هستم قد۱۸۰وزن ۵۰دور کمر ۲۰سانت😂😂😂😂😂چطورم؟ لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اترین1 عضویت: 1395/02/22 تعداد پست: 12983 بذار 😂 خداکنه بلکه حامله شم وچاق شم خواهرم مثل شما بود الان زایمان کرده عالی شده من با چاقی حامله شدم و بعد زایمان کلا شکوفتم 😍😁😁😁شامم ...بادمجون و قارچ و گوجه بخار پز بود ...دلم نیومد برات بزارم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 باشه ب نام الله یک عدد یگانه هستم قد۱۸۰وزن ۵۰دور کمر ۲۰سانت😂😂😂😂😂چطورم؟ نبابا خدایی این دیگه خیلی لاغره واقعا دوس داری انقد باشی؟ احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
مهرسا۶۹۷۴ عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 676 توکل بخدا ان شا الله همین ما نتیجه بگیریم و تموم شه این وضعیت الهی امین😢 تو دلیامون بیان 😍😍دعا ک ... انشاالله عزیزم خدا از دلت بشنوه....انشاالله که زودتر خبر مامان شدنتو بشنویم...مرسی قربونت برم لطف میکنی...مشهدی؟خیلی دلم تنگ شده واسه امام رضا...یه ساله نرفتم من ۱۸ سال مشهد بود اونجا بزرگ شدم... خدایا شکرت...!❤
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 انشاالله... کلی چاق شی قلمبه شی بهت بخندیم...😂😂😂😂😜😜😜 😂من فک کنم یه هفت سال دیگه ازدواج کنم تا حامله شم۹سال دیگس احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 خواهرم مثل شما بود الان زایمان کرده عالی شده من با چاقی حامله شدم و بعد زایمان کلا شکو ... ای جانم تپلیه نرمالویی خوبه من دوس دارم😍😘 احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27918 انشاالله عزیزم خدا از دلت بشنوه.... انشاالله که زودتر خبر مامان شدنتو بشنویم... مرسی قربونت برم لط ... عزییییییزم ان شا الله چرا که نه ،من دلم روشنهفقط اقداما و کمردرد بیچاره م کرده😂😂😂اره عزیزم مشهدم اختیارداری،لطف داریسخته دیگه دوری اونم بعد این همه مدتان شا الله که با تو دلیت پا میذاری تو صحن و سراش ،اونم ب زووووودی زوووود گلمممم😍😍😍 لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مهرسا۶۹۷۴ عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 676 😂من فک کنم یه هفت سال دیگه ازدواج کنم تا حامله شم۹سال دیگس مگه چند سالته؟ خدایا شکرت...!❤
niloufarrr مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3952 مگه چند سالته؟ 22 احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
مهرسا۶۹۷۴ عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 676 عزییییییزم ان شا الله چرا که نه ،من دلم روشنه فقط اقداما و کمردرد بیچاره م کرده😂😂😂 اره عزیزم مش ... تحمل کن تو میتونی....😂😂😂😂انشااالله عزیزم دعا کن واسم...🙏🙏❤❤ خدایا شکرت...!❤