2777
2789
عنوان

باز هم بیکاری. ......

193 بازدید | 19 پست

چقد روزنامه‌ها مسخره شدخ همش منشی اونم جاهایی که آدم نمیشناسه اخه نمیشه که پس ما چ کنبم کارخونه هم ک ۷ تا ۷ شبههههه😢😢😢😢😢😢😢😢

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده،من از ۸صبح میرم تا ۱۱-۱۲شب

ظهر یه ساعت معمولا خونم

من زندگی نمیکنم،زندگی منو...

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
داروخانه برو کار کن

اونام نمیگیرن همه جا سابقه میخاد مسخرها 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
مدرک تحصیلیت چیه ؟

لیسانس روانشناسی 

خیلی بده،من از ۸صبح میرم تا ۱۱-۱۲شب ظهر یه ساعت معمولا خونم من زندگی نمیکنم،زندگی منو...

مدرک نسخه پیچی چیزی داشتی برا داروخانه؟ 

دىستان ي سوال 

ب نظر شما دست فروشي ملحفه جواب ميده؟ شب عيد 

محله ما يجاييه شب عيد همه ميان بساط ميكنن 

ملحفه هاي خوش طرح

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
رشتتونم اخه کم کاربرد داره

اخه به رشته نیس این دوره فقط پارتی جواب میده عزیزم😣

این ک 100 درصد ولی من بی پارتی شاغل شدم 

چجوری عزیزم رشتتون چی بود