2777
2789
عنوان

بارداری

95 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخام برم پیش دکتر دارو برا بارداری برام بنویسه بنظرتون اول  ازمایش مینویسه یا دارو میده میخام زودتر دارو بده ازمایش نمیخام پارسالم با دو ماه دارو بار دار شدم ولی نموندن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مسمومیت بارداری گرفتم 

چون میگی قبلا باردارشدی ونمونده واسه اون خیلی دکتر حاذقیه همه هم ازش نتیجه گرفتن... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
ن عزیزم هزینه دکتر شهر خودمونم ندارم بخدا

ان شاالله خدا خودش کمکت میکنه عزیزم همه چیز که دکتر نیس 

گرنگهدار من آنست که شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد 

اگه باردارشدی ازروزی که فهمیدی حامله ای بچتو بیمه ی امام زمان کن چطوری؟ 

کاری نداره نیت میکنی که خدایا بچم اول به خودت بعدبه حضرت مهدی میسپارمش ونذرمیکنم تاسلامت بیاد بغلم هرروز یه دونه آیه الکرسی به نیت امام زمانم بخونم 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
ان شاالله خدا خودش کمکت میکنه عزیزم همه چیز که دکتر نیس  گرنگهدار من آنست که شیشه رادربغل سنگ ...

مرسی گلم .دعا کن اقلا ماه دیگه حامله شم از دیشب که پریود شدم شوهرم زندگیم به هم ریخته .خودش هفت ماه زندون بود تازه همین ماه که اقدام داشتم ازاد شده بعد از من انتظار داره

مرسی گلم .دعا کن اقلا ماه دیگه حامله شم از دیشب که پریود شدم شوهرم زندگیم به هم ریخته .خودش هفت ماه ...

خداحاجت دلتوبده گلم ان شاالله بحق دل سوخته ی خانم رباب خداواسه شما یه بچه ی سالم وخوشگل عطا کنه 

زندگیتم باهمسرت باخوشی وسلامتی ادامه داربشه... 🌸🌼

2790
2778
2791
2779
2792