2777
2789

رحم دوشاخ (قلب شکل)

رحم دوشاخ  (Bicornuate uterus) شکل قلب است. زنان مبتلا به رحم دوشاخ هیچ مشکلی با بارداری ندارند، اما خطر سقط جنین و زایمان زودرس وجود دارد. همچنین رحم دوشاخ می تواند بر روی نحوه قرارگیری جنین در اواخر بارداری تأثیر بگذارد، بنابراین ممکن است سزارین توصیه شود.

رحم دو شاخ (قلب شکل)

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شنیدم باردارشدنشون سخت تره ولی خب فقط شنیدم صحت و سقمش و نمیدونم عزیزم

من هی باردار میشم یا ضربان قلبش متوقف میشه یا اینکه اصلا قلبش تشکیل نمیشه ممکن از رحم نیم دوشاخ باشه

نیمه دو شاخ یعنی کاملا قلبی شکل نیستید ولی یه دیواره کوتاه بین رحمتون هست  مشکلی نیست

یعنی تا هفته چهل میتونه بارداری ادامه پیدا کنه? البته من امروز رفتم قلبش تشکیل نشده بود و باید سقط بشه

رحم دو شاخ خواهر من داست 

تحت نظر دکتر متخصص بود و آمپول میزد با رعایت بسیار و لطف خدا و امامان معصوم بچه دار شد 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
دکتر خیییلی خوب انتخاب کن و تحت نظر باش که هردو رو بررسی کنه  ایشالله به آرزوت برسی عزیزم  ...

خسته شدم دیگه بخدا الان نمیدونم اینی تو شکممه خودش میوفته یا باید مثل قبلی ها برم یه عالمه تو بیمارستان جیغ بکشم قرص زیر زبونی و واژینال مصرف کنم تا بیوفته