2789
ب نظرم مثبته ..کیست مثبت نمیکنه

السا جان یکی از دوستان منم بی بی اش مثبت بود رفت سونو مشخص شد کیست داره

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

السا جان یکی از دوستان منم بی بی اش مثبت بود رفت سونو مشخص شد کیست داره

جدی اخه دکتر گفته بود بهم 😕

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
جدی اخه دکتر گفته بود بهم 😕

والا هر دکتری یک چیزی میگه یکی که گفته بود بعد ۱۴ روز تاخیر خود به خود مثبت میشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اخه خیلی وقته رابطه ندارم  چهر پنج هفتس  ای بابا

الان برو ازمایش بده نشون میده ...تسلیت میگم‌بخاطر فوت باباتون غم اخرتون باشه امسال سال خوبی واستون نبود انشالله از این به بعد نباشه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خوو شایدم داشتم بعد پریم ولی الان چهار پنج هفتس ندارم اصن

این چهار پنج هفته رو بیخیال شما اگه دور روز بعد پری هم رابطه داشتی امکان بارداری هس 

فردا صبح دوباره بی بی بزن

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

من حسم میگ بارداری😁

الان برو ازمایش بده نشون میده ...تسلیت میگم‌بخاطر فوت باباتون غم اخرتون باشه امسال سال خوبی واستون ن ...

مرسی عزیزم 

اره اصلا خوب نبود هم من هم شوهرم بی بابا شدیم 

مامان بررگمم رفت😔

سلاممممم سارا حالت چطوره؟؟ خوبی

تسلیت میگم عزیزم😟 خیلی ناراحت شدم

خیلی

تلگرامتو نداشتم بهت پیام بدم

مرگ پدر و مادر سخته و درد کمی نیست

امیدوارم خدا به دلت ارامش بده عزیزم❤❤

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...