2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس صد در صد نیستی ساراجان ۵ هفته اگر بودی به ثانیه نکشیده مثبت میشد و پر رنگ

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
مطمعنی ؟ من سایقه خرابکاری دارما😢😢😢

میدونم عزیزم😅اما اخه پنج هفته خیلی زیاده باید سریع مثبت میشد و پررنگ برای اطمینان حتما ازمایش بده یا سونو بده

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خدا کنه الان اصلا روحیش رو ندارم  بابام نیس بچه میخوام چیکار

خدارحمتشون کنه عزیزم میدوتم خیلی خیلی سخته اما به هرحال باید برگردی به زندگی عادی دیگه عزیزدلم 

ب نظرم مثبته ..کیست مثبت نمیکنه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
ی بی بی بزارم مثبت شد میرم ازمایش

اره عزیزم حتما برو چون خیلی حرص و جوش خوردی ممکنه  هورموناتم به هم ریخته باشه و علت مثبت شدنش همین باشه

خدارحمتشون کنه عزیزم میدوتم خیلی خیلی سخته اما به هرحال باید برگردی به زندگی عادی دیگه عزیزدلم 

همه اینو میدونن من بی بابام میمیرم 

جونم ب جون بابام بستس😔

الان خیلی وقته با همسرم درست حرف نزدم چه برسه ب رابطه 

اصلا نمیتونم درک کنم 

همه اینو میدونن من بی بابام میمیرم  جونم ب جون بابام بستس😔 الان خیلی وقته با همسرم درست حرف ...

ای جانم حق داری عزیزم واقعا نمیدونم چی باید بگم خیلی خیلی سخته