2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من نذاشتم mmr بزنه گفتم فقط فلج و سه گانه اونم همون قبل دبستان‌میارم بزنید مثه دخترم😏الان همه رو قاطی میکنن بچه ها داغون میشن آخه😐

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
شب اول قبل اينكه تبش خيلي بالا بره شياف گذاشتم خوب بود دو روزم نق ميزد و بهونه ميگرفت

مشکلی پیش نمیاد اگه زود شیاف بذاریم؟ من چند ماه استرس این واکسن 18 ماهگی رو دارم 18 باید ببرم بزنم، خدا کمک کنه

عاشق دخترم و باباشم  
عزیزم من نذاشتم mmr بزنه گفتم فقط فلج و سه گانه اونم همون قبل دبستان‌میارم بزنید مثه دخترم😏الان همه ...

منکه از این جراتا ندارم بعدا یه مشکل کوچیک پیش بیاد من فکر اینم که برا واکسنشه که نزدم

عاشق دخترم و باباشم  
منکه از این جراتا ندارم بعدا یه مشکل کوچیک پیش بیاد من فکر اینم که برا واکسنشه که نزدم

هیچ مشکلی پیش نمیاد دخترمو ۶سالگی زدم  دکتر هم گفت مثه قدیما میخوای بزنی گفتم‌ بله..منظورم این بود ک یکیشو زد بچم کمتر اذیت شد حالا یا ب پا یا ب دست... نگفتم شمام اینکارو بکن عزیزم صلاح مملکت خویش خسروان دانند😊

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...