m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 عنوان پوشک بچه 102 بازدید | 15 پست مامانا من چند وقته مشکلم با پوشکا اینه از دوخت بغلش سریع پاره میشه ومحتوایتش میریزه بیرون مارک مولفیکس ببم وکنفی هر سه تاش اینجورین آیا پوشک بچه شما پاره میشه؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1397/10/13 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 دیگه خسته شدم بعد دو سه ساعت زود از دوختش پاره میشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 پوشک دختر من اصلا پاره نشدمولفیکس میبستم اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 پوشک دختر من اصلا پاره نشد مولفیکس میبستم الان میبندین یا قدیم؟چون مولفیکسای قدیم خیلی خوب بودن پاره نمیشدن این سه بعدی اینجور شدن کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 آره تا دو ماه پیش میبستماز این سه بعدی هایکم شل تر ببندحتما سفت میبندی اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 سلام من که مولفیکسو تحریم کردم دیگه نمیخرم. ولی از قبل ببم دارم اینجوری نمیشه. مرسی هم هیچی بش نمیشه پس چرا من چندماهه درگیرم نکنه مشکل از پای بچه ی منهالان دو روزه مرسی میبندم بهتره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آزیییییییییییی عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 119 سلام من که مولفیکسو تحریم کردم دیگه نمیخرم. ولی از قبل ببم دارم اینجوری نمیشه. مرسی هم هیچی بش نمیشه
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 آره تا دو ماه پیش میبستم از این سه بعدی ها یکم شل تر ببند حتما سفت میبندی باشه شل میبندم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8033 مولفیکس میبندمشب تا صبحم مونده ولی تا حالا این مشکلی که شما میگی نداشتممگه اینا پاره هم میشه؟؟؟🤔🤔🤔 اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
آزیییییییییییی عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 119 پس چرا من چندماهه درگیرم نکنه مشکل از پای بچه ی منه الان دو روزه مرسی میبندم بهتره شاید سفت میبندی
آزیییییییییییی عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 119 پوشکایی که من واسه بچه میبندم هیچی بهشون نمیشه یذره هم پاره نمیشه
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 پوشکایی که من واسه بچه میبندم هیچی بهشون نمیشه یذره هم پاره نمیشه احتمالا مشکل پای بچه منه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 آخه چرا فقط پوشکای بچه من اینطور میشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 شاید سفت میبندی شاید از این به بعد شلتر میبندم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....