2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

729 بازدید | 35 پست

سلام 

من 24 سالمه ازپارسال درگير این قضیه ام ذخیره تخمدانم خیلی کمه اندومتررحمم ضخیمه امروز رفتم دکتر فرستادکلینیک ناباروری اصفهان پیش دکتر اسحاقیان حالا میخام بدونم اگه زود تر یائسه شم بجز پوکی استخوان دیگه چه ضررهایی داره البته دوتابچه دارم یکی چهارساله یکیم دوماهه دومیو دکترم گفت زودتر اقدام کنم بخاطراینکه احتمال داره دیگه حامله نشم

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابقه خانوادگی دارین تو یائسگی .

دکترای خوب بری با امپول و قرص نمیرارن یائسه بشی . 

فقط دکتر خوب پیدا کن . 

یوی از فامیلامون تو 45سالگی داشت یائسه میشد دکتر رفت قرص داد باز خوب شد 

از کجا فهمیدی؟منم سه ماهه پرئودام سبک شده خیلی میترسم بچه هم ندارم از ترس هی  دکترو عقب میندازم

حتما برو عزیزم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
از کجا فهمیدی؟منم سه ماهه پرئودام سبک شده خیلی میترسم بچه هم ندارم از ترس هی  دکترو عقب میندازم

من سینهام خیلی دردمیکنن خونریزی‌های شدید شدن پاکیم فقط دوسه روزه دوباره پریودمیشم رفتم دکتر آزمایش هورمون نوشت برام باسونو فهمیدم الان یساله درگیرم 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
من سینهام خیلی دردمیکنن خونریزی‌های شدید شدن پاکیم فقط دوسه روزه دوباره پریودمیشم رفتم دکتر آزمایش ه ...

عه برعکسه چرا؟مگه پرئود نباید کم بشه؟مال شما زیاد شده بود🤔

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

هیچی عزیزم خداروشکر دوتا بچه داری

اره واقعا خداروشکر. خودمم میگم طوری نیست خودیگه چیکارکنم ولی دکتر گفت زیادعوارضداره منم موندم بجز پوکی استخوان چیه 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
اره واقعا خداروشکر. خودمم میگم طوری نیست خودیگه چیکارکنم ولی دکتر گفت زیادعوارضداره منم موندم بجز پو ...

بهت قرص میده ک پریود بشی 

سابقه خانوادگی دارین تو یائسگی . دکترای خوب بری با امپول و قرص نمیرارن یائسه بشی .  فقط دکتر ...

اره مامانم وخالهام الان این دکتر اسحاقیان تواصفهان خوبه؟ 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
عه برعکسه چرا؟مگه پرئود نباید کم بشه؟مال شما زیاد شده بود🤔

ن عزیزم موقع یائسگی زیاد میشه معمولا وقتی تنبلی تخمدان داشته باشی پریودت کم میشه مثه الان من😭😢

ن عزیزم موقع یائسگی زیاد میشه معمولا وقتی تنبلی تخمدان داشته باشی پریودت کم میشه مثه الان من😭😢

من دو سال پیش سونو رفتم که دکتر گفت تنبلی خفیف داری با ی دوره دارو خوب شدم پارسال رفتم سونو که همه چیز نرمال بود کاملا 

پس احتمالا بازم تنبلی اومده سراغم🤔که پریودام سبک شدن

اونسری سر موعد نمیشدم تاخیر داشتم این دفعه سر موعد پری میشم ولی سبکتر من از یائسگی خیلی ترسیدم باز تنبلی باشه با دارو اوکی میشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷