2777
2789
عنوان

حکم طلاقم اومد

2759 بازدید | 113 پست

طبق رای صادر قاضی زوج موقع طلاق باید ۱۲۰ میلیون ب صورت نقدی ب زوجه(ینی من) بده.

البته خودش خواست ک طلاقم بده دنده ش نرم. تازه فقط ده درصد مهریه مه بقیه ش رو بخشیدم . 

دیگه از حکم دادگاه ک نمیتونه سرپیچی کنه که؟ اگه نده مجرم بحساب میاد؟

120 خوبه ولی وقتی که همه رو یکجا بده اگه غیر اینه که یه عمرم باید عذاب بکشید

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا خودش خواست؟مردا چه مرگشون شده

چون گفت سرم کلاه گذاشتی زنم شدی پیر دختر بودی . ۳۱ بودیم هردو. ننه باباشم همینو میگفتن تازه میدونی چیش جالبه؟ اینکه بار اول بهش جواب منفی دادم گفتم همسنیم خودش و خانواده ش گفتن این فکرای عقب مونده رو بریز دور ولی بعدش هی میزدن تو سرم

خيلي كم گرفتي بايد دهنشو سرويس مي كردي

همین توافقی یه سال طول کشید تموم شه. همینو هم مگه راحت ازش گرفتم با زور تهدید و وکیل عالی و خریدن وکیلش ازش گرفتم وگرنه میگفت ده تومن بیشتر نمیدم طلاقت هم میدم

من جات بودم تا قرون اخر مهرم رو میگرفتم. مگه کور بود. 

مینداخت تقصیر من میگفت سرم کلاه گذاشتی والا پشت پرده هم خواستگاری نکرده بود ک خودش دیده بود پسندیده بود حرف زدیم بیرون رفتیم..... زیر سرش بلند شده بود

همین توافقی یه سال طول کشید تموم شه. همینو هم مگه راحت ازش گرفتم با زور تهدید و وکیل عالی و خریدن وک ...

جلسات مشاوره هم فرستادنتون؟ اگر قبلا مشاوره رفته باشید و زن برگه بباره از مشاورش بازم میفرستن؟

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩