2777
2789
عنوان

مشکلم

100 بازدید | 11 پست

خانما من الان شیش روزه زایمان کردم قبل زایمان موقع بارداریم رابطه ک داشتیم سوزش شدید داشتم حین رابطه آیا بعد بارداریم اینجوریم خیلی نگرانم راهی هست متوجه بشم ک درمان کنم؟

خدایا گل پسرموبه خودت سپردم همیشه نگهدارش باش💏💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم حتما....خودت راه حلای خونگی رو هم امتحان کن تو تاپیکهام هست....فقط نمیدونم برای بعد زایمان ...

باشه مرسی عزیزم 

سلام عزیزم من تا حالا زایمان اینا نداشتم کمکت گنم ولی شما میشه بهم بگین از اول بارداری تا الان که زایمان کردین چقدر خرجتون شده؟؟و اینکه این مخارج آزاد چقدر میشه؟ممنونت میشم اگه بهم بگی

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
سلام عزیزم من تا حالا زایمان اینا نداشتم کمکت گنم ولی شما میشه بهم بگین از اول بارداری تا الان که زا ...

من دفترچه درمانی نداشتم غربالگری مرحله اول نزدیک ۳۵۰شدبعدیه سلفری انجام دادم یک و نیم یه سونوصدو بیست یه سونو دیگ سیصددیگ خرجی نداشت تا اخر بارداری موقع زایمانم نزدیک ۴۰۰شدخرید لباساشم من خیلی ب صرفه خرید کردم شد۷۰۰

من دفترچه درمانی نداشتم غربالگری مرحله اول نزدیک ۳۵۰شدبعدیه سلفری انجام دادم یک و نیم یه سونوصدو بیس ...

و اینا هیچ خرجی نیستن خرج اصلی وقتیه ب دنیا میاد 

من دفترچه درمانی نداشتم غربالگری مرحله اول نزدیک ۳۵۰شدبعدیه سلفری انجام دادم یک و نیم یه سونوصدو بیس ...

چه کم خرج بودین واقعا خدا نی نی تو برات حفظ کنه عزیزم😍😍😍

میگم که زایمان طبیعی تو بیمارستان خصوصی هم رایگانه یا پول باید بدی و سز رو قیمتشو میدونین؟

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم