2777
2789

یکی از دوستان گفتن که خوردن هر شب یه استکان عرق رازیانه با عسل برا پوست خیلی خوبه حالا شنیدم میگن زیاد نخورید پرولاکتین خونو میبره بالا ناباروری میاره کی اطلاع داره لطفا بگید 😥😥😥😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والایکی ازدوستام خوردالان بارداره

اطلاع داری مقدار مصرف دوستتون چقد بوده ایا هر شب یه استکان میشده؟ کمتر بیشتر اخه شنیدم استفاده زیادش مضره اما نمیدونم منظور از زیاد چقدره

چکاپ قبل بارداری دادی؟ کلا چکاپ دادی؟ کسایی که بالاس نباید بخورن و الا همه میخورن تا باردار شن

من مجردم برا پوستم میخوام بخورم گفتن تا 120 روز یعنی چهار ماه ولی گفتن زیاد خوردن مضره میترسم بعدا برام مشکلی پیش بیاد 

اطلاع داری مقدار مصرف دوستتون چقد بوده ایا هر شب یه استکان میشده؟ کمتر بیشتر اخه شنیدم استفاده زیادش ...

دوست عزیزرازیانه خوبس

دستورعملش نوشته قبل غذایک استکان والامن دوشبه دارم میخورم

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘

عرق رازیانه واسه تنظیم هورمورن هست.منم شبی نیم استکان میخورم.

این عرق فقط واسه خانومها هست.عاقایون نباید مصرف کنند.

نت رو مطالعه کن.تاهالا نشنیدم بگن ناباروری میاره  

پوستت مشکلي داره ک ميخواي رازيانه با عسل بخوري؟

نه فقط چون رژیم گرفتم ده کیلو که کم کردم دیدم صورتم اون سفتی قبلی رو نداره خیلی ناراحتم یکی از بچه ها گفت اینکارو بکن تا چار ماه قطعا درست میشه 

عرق رازیانه واسه تنظیم هورمورن هست.منم شبی نیم استکان میخورم. این عرق فقط واسه خانومها هست.عاقایون ...

میدونم در مورد رازیانه مفید بودنش برا خانم ها رو میدونم ولی چن روز پیش یکی بهم اینو گفت اصلا ترسیدم گفتم نکنه بخورم مشکلی پیش بیاد برام بعدا