2777
2789
عنوان

رنگ مو +عکس

181 بازدید | 18 پست

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

میخوام رنگ موم اینشکلی بشه

میشه ؟

آسیب نمی نه به مو و سر

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدنش كه ميشه 

بايد بري ارايشگاه حسابي كه نسوزونن موهاتو

درضمن لايت ازين خيلي خوشگلتر ديده ميشه هااا

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

آسیب دکلره داره به سر و مو

چه شماره ای باید بزنم

شدنش كه ميشه  بايد بري ارايشگاه حسابي كه نسوزونن موهاتو درضمن لايت ازين خيلي خوشگلتر ديده ميش ...

عکس داری عزیزم

چه شماره ای

میخوام رنگ موم اینشکلی بشه میشه ؟ آسیب نمی نه به مو و سر

چرا دیگه این دکلره هست معلونه که باید چندبارهم دکلره بسه چون خیلی روشنه. من دویال پیش موهامو دکلره کردم هنوز که هنوزه اثراتش هست و موهام از وسط میشکنه

البته لستگی به جنس مو هم داره 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

اينم بهت بگم كه هرچقدم كارشون عالي باشه موهات داغون ميشن

چون پدر مو رو درميارن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

خیلیییی روشنه باید موهاتون جوون انقدر روشن شدنو داشته باشه . و در عین حال باید همیشه ارایش داشته باشین وگرنه بی روح میشین . . 

فقط فقط بزارید قشنگ به پایه برسه وگرنه بعده یه هفته بد رنگ میشه