2789
عنوان

پسرم

145 بازدید | 6 پست

سلام دوستان گلم من پسر دو سالو نیمه

هروقت که از خواب بیدار میشه یا اینکه میخوابه اصلا هر موقع فقط جیغ میکشه ناآرامی میکنه خودشو میزنه.تورو خدا یه راه حلی بدین که من آرومش کنم و این که دندونامو بهم فشار میده قربونتون

پسرخواهرمنم همينطوربودخيلي سخته واسه مادر،اون كه ازهمون كوچيكيش حدود٢سالگيش يادمه همينجوري بودتاپارسال كه هفت سالش بودامسال هنوزپيش نيومده ببينم اوجوري ازخواب بيداربشه شايدخوب شده باشه،بچه خواهرمن جيغ وگريه شديدباهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب پسرت بزرگه که.... حرفتم کاملا متوجه میشه.... سرگرمش کن باهاش بازی کن.... بخندونش.... تا جیغ نکشه. ...

مشابهش ميشه پسرخواهرمن هرچي بغلش ميكردن نازونوازشش ميكردن وعده چيزايي كه دوست داشت وبهش ميدادن ولي ساكت نميشدخيلي سخت ساكت ميشن،نصفه شب گاهي اينجوري ميكرد،خواهرم ميگفت شبايي كه جيشش ميگيره بيدارميشه هم اين حالتي ميشه

مشابهش ميشه پسرخواهرمن هرچي بغلش ميكردن نازونوازشش ميكردن وعده چيزايي كه دوست داشت وبهش ميدادن ولي س ...

خیلی عجیبه.... آخه منم پسر دارم... با اینکه فقط یک سالو چند ماهشه.... ولی اصلا بی دلیل گریه نمیکنه.... اگه گریه کنه یا خوابشه یا شکمش درد میکنه.... یا بهونه چیزی کرده...

خیلی عجیبه.... آخه منم پسر دارم... با اینکه فقط یک سالو چند ماهشه.... ولی اصلا بی دلیل گریه نمیکنه.. ...

اتفاقاپسرخواهرمنم دقيقاپسرآروميه وخوش اخلاق بودازبچگيش فقط موقع بيدارشدن ازخواب اينجوري بود