2777
2789
عنوان

سرطان سینه

311 بازدید | 22 پست

خیلی تو مخمه امروز صبح تا حالا....از علائم ظاهریش چیزی ندیدم تو خودم ولی اینکه میگن لمس کنی یه توده میینی ...

تو نخ این توده ام....چقد باید دستو فشار داد....چجوریه اصلا...وقتی دستم  فشار میدم یه عالمه توده حس میکنم والله....😕

یکی میشه بهم توضیح بده  

چی تاثیر داره تو سرطان سینه گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونایی ک شما لمس میکنی توده نیست بافت سینه خودش همونجوری حس میکنی ی عالمه تودس، توده سرطانی چندین تا نمیشه ک، بعدم توده سرطانیو دس بزنی درد میکنه و حرکت میکنه، توده هایی ک حرکت نمیکنن خوش خیم هستن، در ضمن اکثرا توده بدخیم رشد میکنه بزرگ میشه

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند..بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند..
ممکنه بخاطر شیردهی به وجود اومده باشه ...من دوساله که دیگه شیر نمیدم ولی حس میکنم از اونموقع بوجود ا ...

نه عزیزم. تازه شیر دهی به سلامت سینه کمک میکنه. من بچه ندارم و به وجود اومده. میگن ارثی هستش ولی خب مال من ارثی هم نیست و معلوم نیست واسه چی اینجوری شده

عزیزم اونایی ک شما لمس میکنی توده نیست بافت سینه خودش همونجوری حس میکنی ی عالمه تودس، توده سرطانی چن ...

عزیزم اینکه میگی بافت سینه هستش درسته ولی معمولا توده های خوش خیم درد دارن و تعدادشون زیاده. توده بدخیم تعدادش کمه درد نداره و حرکت نمیکنه

عزیزم اینکه میگی بافت سینه هستش درسته ولی معمولا توده های خوش خیم درد دارن و تعدادشون زیاده. توده بد ...

من خودم خوش خیم داشتم جراحی کردم عزیزم،درد نداشت اصلا دوتا بود ک یکیشو درآوردم،دکترم گفت توده بد خیم وقتی دستتو روش فشار میدی حرکت میکنه و درد داره

من خودم خوش خیم داشتم جراحی کردم عزیزم،درد نداشت اصلا دوتا بود ک یکیشو درآوردم،دکترم گفت توده بد خیم ...

منم چندتا دارم. باید جراحی میکردم ولی ترسیدم و فقط نمونه برداری انجام دادم و گفتن فیبروآندوم هستن ولی دوتا شون بزرگن.اتفاقا درد دارم و دکتر گفت اگه بدخیم بود درد نداشت.... عزیزم عملت آسون بود؟ جای بخیه نمونده؟ 

من خودم خوش خیم داشتم جراحی کردم عزیزم،درد نداشت اصلا دوتا بود ک یکیشو درآوردم،دکترم گفت توده بد خیم ...

نه برعکسه بدخیم چسبیده و درد نداره

هممون میمیریم حالا یا سرطان یا تصادف یا کهولت سن

سر و تهش ۳۰ سال ۴۰ ساله

ای قضا گردان زندگی را سختترش نکن 💖 یا صانع دوباره بساز 💚 
منم چندتا دارم. باید جراحی میکردم ولی ترسیدم و فقط نمونه برداری انجام دادم و گفتن فیبروآندوم هستن ول ...

ترس نداره ک عزیزم،منو گفت میتونی نمونه برداری کنی اگه لازم نبود عمل نکنی،نمونه ندادم همون ترجیح دادم درش بیارم،بزرگه رو ک در اوردم اون کوچیکه هم دیگه رشد نکرد الانم چند وقته دست میزنم دیگه لمسش نمیکنم،جراحیش اسونه اصلا بستری نداره سرپاییه، چرا جاش تا ی سال مشخصه،بعد ی سال ی لکه کوچیک میمونه فقط،مال من چون طرف پهلوم بود جاش اصن تو چش نیس