2777
2789
عنوان

نظر بدین

45 بازدید | 4 پست

بچها یکی از دوستای من چون پدرش مخالف ساعت کارش بود اومد بیرون از کار و خبلی افسرده شده بعد چند ماه باباش راضی شد و این رفت  به محل کار و گفت دوباره میخاد برگرده اونام گفتن فعلا نیرونمیخایم ولی خواستیم اگه موافقت کردن ک برگردی زنگ میزنیم این طفلک هم بدتر از من کاری پیدا نکرد حالا زده به سرش دوباره بره اونجا این بار یه نامه ببره پدرش جانباز از بنیاد و یه نامه که پدرش مشکل نداره دیگه گرچه این یبار گفت دیگه از من پرسید من والا میترسم ضایع شه نظر شما چیست

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

اینم بگم نامه بنیاد هر جا میبره متاسفانه بها نمیدن پدرش ده درصده خواهشا نظر بدید مشورت بهتره گفتم از شما میپرسم بهش میگم 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببره شاید چاره ای شد 

اخه از یطرف نگرانه میگه نکنه ببرم دیگه فک کنن کارم کشیده ب التماس و بعدا سواستفاده کنن اینم خب هس

بچهاااااا نظر بدین دیگه 😑😑😑😑😑😑