2777
2789
عنوان

پیشگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نپرسه کجا بپرسه ؟ اون دختر که قراره با این سوال ها گمراه بشه میتونه بره صد تا سایت رسمن داغون ...

فکر نمی‌کردم سوالم این قد بیحیایی میاره بخدا،خب نی نی سایت ی سایتیه ک بیشتر مادر و فرزندی و مسائل و مشکلات زن و شوهری مطرح میشه.خب اینم واس من سوال شد دیگه.،گفتم شاید یکیتون رفته باشید....

تو نی نی سایت چ بی حیایایی ک نمشه....

حالا سوال من شد بیحیایی

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
فکر نمی‌کردم سوالم این قد بیحیایی میاره بخدا،خب نی نی سایت ی سایتیه ک بیشتر مادر و فرزندی و مسائل و ...

نه دیگه

باید میپرسیدی لاک جدیدم قشنگه؟

یا اینکه بانوی عمارت چی شد 

اون موقع با حیایی بود و ده صفحه جواب میگرفتی

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

فکر نمی‌کردم سوالم این قد بیحیایی میاره بخدا،خب نی نی سایت ی سایتیه ک بیشتر مادر و فرزندی و مسائل و ...

دانش جنسی کلا واسه بعضیا بی حیای محسوب میشه بیخیالشون 

من یه رنگ توی پالت نقاشیم کم دارم اونم خوندشمنامه 👿
به ما چه والا از هرچی تون هم دیگران رو باید مطلع کنید  زشته اینجا دختر های کوچک میان این چیز ...

عزیزم اینجا اصلش برای پرسیدن همین سوال هاست اون دختر جوونا که این حرفا براشون زوده نباید تشریف بیارن اینجا اسمش با خودشه برای زنان متاهل باردار و اقدامیه که مشکلات بارداری وزناشویی دارن 

واقعا دیگ سایت معنیشو از دست داده

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
عزیزم اینجا اصلش برای پرسیدن همین سوال هاست اون دختر جوونا که این حرفا براشون زوده نباید تشریف بیارن ...

قربون ادم چیز فهم.....

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
به ما چه والا از هرچی تون هم دیگران رو باید مطلع کنید  زشته اینجا دختر های کوچک میان این چیز ...

دختر کوچیک نباید تو سایت بیاد😕😕 اینجا مسایل اصلی همین چیزاست دیگه که باید تبادل نظر بشه درباره مسائل زناشویی و بارداری و غیره...

زشته حیا کن

شما حيا داري برا ما و امثال ما بسه 

حرف زشتي زده نشده كه حيا كنم و خجالت بكشم همينكه شماها ادم خوبه باشي براي من كافيه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

میتونه حساسیت به مواد تاخیری یا لاتکس یا روان کننده باشه باشه برند کا ن دوم رو عوض کنید

ممنون از راهنماييت عزيزم حتما 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم