2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم😥😥

192 بازدید | 26 پست

سلام من هر کاری میکنم هر چقد میتونم میخورم بازم چاق نمیشم 

چن وقته دکتر تغذیه هم میرم ولی بازم تغییری نکردم میترسم نی نی وزن نگیره😢

البته هفته هیجده که رفتم وزنش خوب بود

اگه راهکاری دارین بهم بدین ممنون میشم

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

بیا خونه ما.. خودتو بسپر ب مامانم.. خیالت راحت تا مرز ترکوندن میبرتت یه تنه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت برعکس مامان من اگه یه هفته خودت بهش بسپری سوءتغذیه میگیری از گشنگی

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

تا حد ترکیدن میخورم ولی وزن اضاف نمیکنم😩😩

خوش بحالت برعکس مامان من اگه یه هفته خودت بهش بسپری سوءتغذیه میگیری از گشنگی

شمام بیا خونه ماا

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

خوش به حالت كه ميتوني بخوري

نترس ني ني وزن ميگيره 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ببین نشتی کجاس پس😉😉

خوش به حالت كه ميتوني بخوري نترس ني ني وزن ميگيره 

سه ماه اول ویارم خیلییی شدید بود نزدیکه ۷ کیلو کم کردم الان یه ماه میتونم بخورم ولی بازم برنگشتم سر وزن اولم

خوش به حالت..من که خودم باید غذا درست کنم..کاشکی یکی بود واسمون غذا درست میکرد..یکی از فانتزیامه اشپز داشته باشم خخخ

ببین نشتی کجاس پس😉😉

😂😂😂😂نمیدونم والا داداشم که میگه تو کرم داری غذا میخوری کرما میخورنش به خودت نمیرسه😂😂

سه ماه اول ویارم خیلییی شدید بود نزدیکه ۷ کیلو کم کردم الان یه ماه میتونم بخورم ولی بازم برنگشتم سر ...

گلم وقتی دکتر بگه وزنه نی نی خوبه دیگه تو چه اصراری به چاق شدن داری؟منم تو بارداریم خیلی چاق نشدم ولی وزن نی نی خوب بود

خوش به حالت..من که خودم باید غذا درست کنم..کاشکی یکی بود واسمون غذا درست میکرد..یکی از فانتزیامه اشپ ...

دیگه ..جا اگ بود شمام بیاا خونه ماااا...😂..