2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست
بجه ها واسه شهداي كمنام هم صلوات بفرستيد و خيرات در حد توانتون. خيلي مشكل كشاس. من امتحان كردم. و نذ ...

این نذرا که میگین چطوریه

دختری از جنس بهار (اردیبهشت) ...لطفا هرکی امضامو دید برا حاجتم یه صلوات بفرسته اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من براي همتون فرستادم. شمام براي مشكل خواهر بزركم و مادرمو جشمهاي شوهرم بفرستين. ممنون. 

حتما عزیزم 

دختری از جنس بهار (اردیبهشت) ...لطفا هرکی امضامو دید برا حاجتم یه صلوات بفرسته اللهم صل علی محمد و آل محمد
[QUOTE=78581861]واقعا تو این دوره زمونه خجالت اوره مثل اعراب جاهلیت فکرتون درگیر یه رمال میکنین[/QUO ...

اعتقاد چیه خواهر من این حرفا همه خرافاته چرا زندگیتون رو میدین دست غیر خدا.بخدا قسم خدا قهرش میگیره بدتر زندگیتون گره میوفته.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
این نذرا که میگین چطوریه

ميكي خدايا به حرمت شهداي كمنام اين حاجتمو برآورده كن منم 14تا مثلا يا هر تعدادي در توانت هست حمد ميخونم براي شهداي كمنام. يا تسبيح صلوات هديه ميكي. و شروع به خوندن ميكني خدا خودش درست ميكنه. يا در حد توانت خيرات ميكي. مثلا اندازه بيست تومن شيريني خيرات ميكي با صلوات. صلواتها رو همون روز  ميفرستي. بعد برآورده شدن هم خيراتت رو ميدي.

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
اعتقاد چیه خواهر من این حرفا همه خرافاته چرا زندگیتون رو میدین دست غیر خدا.بخدا قسم خدا قهرش میگیره ...

گاش همینطورکه شمابگین باشه و خرافات باشه من فال تار وت و ورق و قهوه گرفتم اخه چندبارازش فال گرفتم یه حرفو تو هرکدوم ازفالا گفت . توبه کردم ازگرفتن فال اماحرفاش مثل خوره افتاده به جونم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
ميكي خدايا به حرمت شهداي كمنام اين حاجتمو برآورده كن منم 14تا مثلا يا هر تعدادي در توانت هست حمد ميخ ...

عزیزم شماحاجت گرفتین؟میشه برای منم دعاکنین. منم نذرمیکنمو انجام میدم ان شاءالله که قبول بشه

ميكي خدايا به حرمت شهداي كمنام اين حاجتمو برآورده كن منم 14تا مثلا يا هر تعدادي در توانت هست حمد ميخ ...

اها مرسی عزیزم

عزیزم شماحاجت گرفتین؟میشه برای منم دعاکنین. منم نذرمیکنمو انجام میدم ان شاءالله که قبول بشه

آره عزيزم من خودم حاجت كرفتم. خيلي ها هم حاجت كرفتن. من از شهيد ابراهيم هادي و شهيد سعيد سامانلو و شهداي كمنام  حاجت كرفتم. خدا از شما هم قبول ميكنه انشالله.  شهدا رو واسطه قرار بدين و حاجتتون رو بخواهيد. خدا انقدر مهربونه كه هيج بنده اي رو دست خالي برنميكردونه. منم براتون دعا ميكنم. شمام واسه مشكل خواهر بزركم و مادرم و جشمهاي شوهرم دعا كنين. 

آره عزيزم من خودم حاجت كرفتم. خيلي ها هم حاجت كرفتن. من از شهيد ابراهيم هادي و شهيد سعيد سامانلو و ش ...

ممنون عزیزم حتما

برای من لطفا حرفای یه فالگیر بدجورذهنمو  و حالم به هم ریخته

حرفهاي فالكير از لطف و مهربوني خدا كه بالاتر نيست. توكل بر خدا كن و صلوات بفرست به بانوي باكره عالم، خانم معصومه. خدا خودش دلت رو آروم ميكنه. 

التماس دعا ❤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤