2777
2789
عنوان

ماهواره

259 بازدید | 14 پست

ماهواره ما 1هفتس مسیر عوض نمیکنه مونده تو ترکیه هیج جا رونمیگیره چیکار کنم

چند وقت پیش یبار اوجوری شد بعد دوروز خودش درست شد اماالان 2هفتس اونجورشده رو پوزیشن هم عدد29مونده اونم تغییر نمیکنه کسی میدونه از چیه؟یا چجور درست میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردونه؟ شاید موتورش سوخته یا اتصالی داره

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خاک توسرماهواره که ازتلوزیون ایران بدتره،هیچی نداره آدم سرگرم بشه😐

اتفاقا من از ترس اینکه سرگرمم کنه نمیخریم البته من فقط ترکیه میبینم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

جم دوس ندارم،همش یه داستان ۲۰قسمتیو۵۰۰قسمت کش میده 

بقیه شبکه هام  فقط میرسن پیام بازرگانی پخش کنن ۱۰دقیقه فیلم ،۱ساعت بازرگانی

هیچ کس برای من،تونمی شود😍😍😍
خاک توسرماهواره که ازتلوزیون ایران بدتره،هیچی نداره آدم سرگرم بشه😐

چرا  بابا....موزیک. کارتون.فیلم .مسابقه

این همه برنامه خوب

من و تو و جم ها عالین

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

جم دوس ندارم،همش یه داستان ۲۰قسمتیو۵۰۰قسمت کش میده  بقیه شبکه هام  فقط میرسن پیام بازرگان ...

فیلم سینماییاشو ببین جم رو

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

چرا  بابا....موزیک. کارتون.فیلم .مسابقه این همه برنامه خوب من و تو و جم ها عالین

من وتودوس دارم 

ولی جم نه 

چندبارسریالشودنبال کردم،دیگه دلموزده،انقدبیخودی کشش میده

هیچ کس برای من،تونمی شود😍😍😍

کدوم فیلمارو میبینی که قشنگن؟

من çarpışma رو میبینمkızımرو میبینم arkancı köş اینارو میبینم اما کلی فیلم داره ک خوشم نمیاد.

من جم و نگا میکردم عشق سیاه سفید .غنچه های زخمی.

کدوم فیلمارو میبینی که قشنگن؟ من çarpışma رو میبینمkızımرو میبینم arkancı köş اینارو میبینم اما کلی ...

فعلا هیچکدومو خونه خودمون نداریم خونه بابام هست اونجا رفتنی نگاه میکنم istanbulu gelin رو دنبال میکنم ولی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹