2777
2789
عنوان

واریکوسل گرید ۱

17638 بازدید | 31 پست

سلام اگه پاسخ بدین ممنون میشم ... شوهرم آزمایش اسپرم دادن حرکت اسپرما باید رو ۵۰میبود ک مال شوهرم رو ۲۱هست بعد پیش دکتر اورولوڗی رفتیم و تشخیص دادن واریکوسل گرید ۱هست و گفتن فعلا نیاز ب عمل نیست ما الان ۴ماهه اقدام داریم یک دارو دادن به نام orthomol  fertil plu گفتن دارو خیلی خوبیه اگه تا دوماه دیگه باردار نشدم باز بریم پیششون و گفتن فعلا فکر عمل از،سرتون بیرون کنید .... واقعیتش من بازم استرس دارم .... چون گرید ۱دارن دارو بخورن واقعا تاثیر میزاره رو  حرکت اسپرما با وجود واریکوسل ؟؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

گرید یک خطر ناک نیست گلم، داروش برا چیه بگم شوهرم بخوره

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔بستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو واس حرکت اسپرم هس عزیزم  دکتر،زنان داد بهمون دکتر اورولوژی هم تایید کرد گف عالیه همون اسمی ک نوشتم البته گرونه ۴۱۸تومن گرفتیم 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

درکل واس اسپرمه ....

آره بابا اصلا نگدان نباش استرس بدتر از واریکوسله

چی بگم همش میگم با وجود این مشکل اسپرما حرکتش خوب میشه یا نه 

منم شوهرم واریکوسل داره دکتر اورولوژی بهش تقویتی داد قشنگ دوماهه باردارشدم... استرس نداشته باش و رابطه هاون تنظیم کن و حواست باشه تخمک گذریت کیه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
منم شوهرم واریکوسل داره دکتر اورولوژی بهش تقویتی داد قشنگ دوماهه باردارشدم... استرس نداشته باش و راب ...

وای خداروشکر ان شاالله مال منم بشه .... همین درجه ۱رو داشت شوهرت ؟؟

درکل واس اسپرمه ....

بهش خرنوب بده بخوره

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔بستن
وای خداروشکر ان شاالله مال منم بشه .... همین درجه ۱رو داشت شوهرت ؟؟

نوع واریکوسلش رو نمیدونم چون من باهاش دکتر نرفتم خودش رفت بعد اونم چون روحیه ش خراب نشه ازش نپرسیدم اونم چیزی نگفت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نوع واریکوسلش رو نمیدونم چون من باهاش دکتر نرفتم خودش رفت بعد اونم چون روحیه ش خراب نشه ازش نپرسیدم ...

آخی ... ن من همراش رفتم اخه مردا ک درست و حسابی سوال نمیپرسن گفتم برم بهتره .ـــ. شاید درجه یک بوده ک عمل نکرده چون اکثرا دو و سه عمل میکنن ... حالا خداروشکر ک بچتون شده ان شاالله مال منم بشه 

بعد رابطه بلند نشو دراز بکش 

باور کو نیم ساعت دراز،میکشم پاهامم تکیه میدم دیوار زیر کمرمم بالش میزارم خخخ ب هر روشی دست زدم