2777
2789
عنوان

تب دخترم

81 بازدید | 13 پست

سلام

کمکم کنید

دیشب ساعت ۱ به دخترم ۱۰ سی سی ایبوپروفن دادم

شیش صب دیدم قطع نشده بردم بیمارستان تبش ۳۸ بود

اوردم خونه ساعت ۷ و نیم ۱۰ سی سی استامینفون دادم

الان بهتره بنظرم ولی باز یه کوچولو داغه

چون ایبوپروفن رو هر ۸ ساعت باید داد الان میتونم باز بهش ایبوپروفن بدم؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

دستمال مرطوب بزار زیربغل و شکمش سریع میاد پایین تبش

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایبو پروفن تب و پایین نمیاره.استامینوفن تب و پایین میاره.شیاف اگر داری بزار

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

پسر منم چند روزه همش تب می کنه نا با قطره استامینوفن نه با شربت و شیاف خیلی تبش نمیاد پایین.فقط پاشویه با اب ولرم اگه هم نمیزاه ببرش کنار سینک با اب ولرم صورتش و دست و پاش رو بشور.پسر من فقط با این روش تبش قطع میشد .از پاشویه هم می ترسه گریه می کنه.به بهانه اب بازی میبرمش دست و صورتش رو میشورم .فقط ابش سرد نباشه که شوک میشه.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.