2777
2789
عنوان

موهام😭😭😭

193 بازدید | 20 پست

جنس موهام خیلی مزخرفه بعد دکلره هم کردم این هفته دو مرتبه رفتم حموم ولی با دوتا بچه و کلی کارو مهمونم که این هفته زیاد داشتم وقت نکردم موهاموشونه بزنم حالا گره خورده توهم خطرناک😭😭😭

بگین چکار کنم درست شه😔😔

ترو خدا راهنمایی کنید

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاچربش کن بعد شونه بزن یا بروحموم نرم کننده بزن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
راه حل آخر از ته بزن پسرونه مدرسه ای😁😁

وااای شوهرمم همینو گفت ولی عید مراسم داییمه میخوام شینیون کنم😭😭

موهای منم بخاطره دکلره سوخته نرم کننده میزنم تو حموم پرنسسم هم موهاش خییییلی بلنده برا اینکه سختش نشه شونه کردن واسش اسپره فیروز گرفتم میزنه به موهای راپونزلیش😍

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
موهای منم بخاطره دکلره سوخته نرم کننده میزنم پرنسسم هم موهاش خییییلی بلنده برا اینکه سختش نشه شونه ک ...

چتد گرفتی؟

ماسک موی چی؟؟

هرچي ، من ميخريدم اول ١٠ تومن بود الان شده ٢٥ ماسك مو كاسه ايه توشم خيلي داره،

گره باز كن فيروز خوب نيس بعد ي مدت موخوره مياره، ماسك مو بهتره بعد حموم ك موهاتو شونه ميكني انگار سشوار كشيدي

به نام قدرت مطلق الله
هرچي ، من ميخريدم اول ١٠ تومن بود الان شده ٢٥ ماسك مو كاسه ايه توشم خيلي داره، گره باز كن فيروز خوب ...

اسمش چیه