2777
2789
عنوان

زخم قرنيه كمك

8931 بازدید | 24 پست

بچه ها من ٣ ماه پيش چشمم و عمل پي ار كي كردم،اما ٤ روز پيش ضربه خورد به چشمم ،رفتم دكتر گفت يه كم زخم شده قطره داد گفت خوب ميشه اما ،ديد يكي از چشمام يه كم كم شده!درست ميشه ؟كسي تجربه داره؟بر ميگرده ديدم

اگه مشکلی پیش میومد که دکترت حتما می گفت

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله گفت خوب ميشي اما ديدم ضعيق شده ميترسم باز چشمام ضعيف شه!!!

طبیعیه عزیزم خراش قرنیه ت که برطرف بشه دیدت هم خوب میشه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

منم عمل کردم اما قبل از عمل زخم قرنیه شدم لنز استفاده میکردم رفتیم تبریز برف بازی کردیم برف خورد تو چشمم لنز مدام تو چشم بود وقتی رسیدم خونه چشمام باز نميشد حتی اونکه سالمه دکترم تا بعدظهر نبود درد داشت دیوانم میکرد دکتر هم رفتم ترسوندم و خلاصه اونشب اول گریه کردم بعد هر یه ساعت تا صبح دارو ریختم. بعدا دکتر گفت ترسوندمت نری بخوابی تا صبح کور شی. خداروشکر خوب شدم با اینکه جاش رو قرینم موند و بعد از اونم عمل کردم.داروهاشو سر وقت و با دقت مصرف کن.مالش بده گوشه چشماتو وقتی قطره ریختی. ان شاالله مشکلی نداری گلم 

منم عمل کردم اما قبل از عمل زخم قرنیه شدم لنز استفاده میکردم رفتیم تبریز برف بازی کردیم برف خورد تو ...

دوست عزیز بعد از چند روز دیدت خوب شد،من الان دوهفته اس از زخم قرنیه میگذره اما دیدم هنوز تاره خیلی نگران و ناراحت هستم میخوام بدونم شما تاری دید هم داشتی؟و اگر داشتی چقدر زمان برد تا دیدت به قبل برگرده؟

دوست عزیز بعد از چند روز دیدت خوب شد،من الان دوهفته اس از زخم قرنیه میگذره اما دیدم هنوز تاره خیلی ن ...

دقیق یادم نیست ولی یادمه اصلا نمیتونستم چشمو باز کنم.ولی به مرور خوب شدم باید داروهاتو سر ساعت استفاده کنی خیلی مهمه 

منم عمل کردم اما قبل از عمل زخم قرنیه شدم لنز استفاده میکردم رفتیم تبریز برف بازی کردیم برف خورد تو ...

سلام دوستم ببخشید من الان پستتو دیدم. گفتم شاید بتونی کمکم کنی. من همسرم دیروز میخ برخورد کرد ب چشمش و قرنیه اش آسیب جدی دید .امروز عمل شد. من خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم. بیناییش برمیگرده?? جای اسکار ک میگید میمونه ینی چی?? ینی معلومه و بده?? وای تو رو خدا کمکم کنید حالم بده. دکترشم ندیدم ک صحبت کنم باهاش.

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
سلام دوستم ببخشید من الان پستتو دیدم. گفتم شاید بتونی کمکم کنی. من همسرم دیروز میخ برخورد کرد ب چشمش ...

عزیزم نگران نباش.

در این مورد نمیدونم من قرینه ام زخم شد که عادی نگاه میکردی دوتا لکه تو قرنیه چشم بود ولی خداروشکر خوب شدم نگران نباش ان شاءالله شوهرت خوب میشه 

میشه خواهشا بگی تاری دید هنوز داری؟؟؟یاخوب شد؟؟؟؟من دوهفتس زخم قرنیه شدع چشمام هنوز تار میبینم

نه عزیزم خداروشکر خوب شدم.ان شاءالله شمام به زودی زود خوب میشید

عزیزم تورو خدا جواب بده من کامنت شمارو خوندم خیلی از نگرانی درامدم. من یه اشتباهی کردم سرم‌نمکی به جای محلول استفاده کردم تاریخ مصرفش هم‌گویا گذشته بود و دو هفنه پیش دچار زخم قرنیه شدم.هفته اول دکتر گفت زحمت کاملا خوب شده و به قطره ها خیلی خوب جواب داده.چند روز دیگه میشه ۳ هفته.ولی من هنوز تار میبینم .هفته اول هم یک دونه اسکار مونده بود چشمام دکتر قطره داد گفت شایدخوب شه شاید نشه.

نه عزیزم خداروشکر خوب شدم.ان شاءالله شمام به زودی زود خوب میشید

میخوام بدونم من که الان ۲ هفته و ۴ روز گذشته چرا هنوز تار میبینم ؟البته عفونت هم داره.

و اینکه شنبه باید برم دکتر چک کنه همش میترسم اون یه دونه اسکار تو چشمم بمونه.اگر بمونه تو دیدم تاثیرمیزاره تار میمونه؟؟؟چون دکتر گفت رو دید تاثیرمیزاره دارم از استرس میمیرم توروخدا هرچی میدونی بگو.راستی چشمامم خودش خیلی ضعیفه ۶ هست