2777
2789
عنوان

ی همسایه فضول

966 بازدید | 21 پست

همسر من قبلا ازدواج کرده بوده و ی بچه داشنه ک الان با منه و اون فقط ب دنیا اورده ک رفته و همسایه ما ک همسایه اون خانم هم بوده همچنان داره اینجا زندگی میکنه

از اول زندگی تو این چندسال بسیار منو ازار داد و امار زندگی من و ب اون میداد و حتی با پررویی میگفت من رو بچه حساسم

حالا بچه های خودش افتضاحا .منم ی بار بهش گفتم شما رو بچه های خودت حساس باش

ی مدت اومدیم خونه رو عوض کنیم نشد

و ما همچنان در همسایگی این فرد فضول امارگید و امار ده هستیم

خلاصه ما هی باید بگیم هیس هیس ک صدا نره

من خسته شدم

چ غلطی کنم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما یه همسایه داشتیم تا وقتی من خونه بابام بودم راپرت دعوای منو داداشمو به بابام میداد بابامم مارو دعوا میکرد همین که من ازدواج کردم خدا بیامرز شد

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

يه بار براي هميشه بشونش سر جاش،،،، وقتي باهاش در ارتباط نباشي و نبينيش، چطور ميخواد آمار بده؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ولش کن بزار انقدر فضولی کنه تا بترکه

اخه امار ب اون میده و اون و جریح میکنه ک بعد ۵ سال بیاد دنبال بچه

و شوهرم اگه بیاد بچه رو نمیده و لج میکنه

خلاصه از ناراحتی و جرو بحث ما شاد میشن

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

رک وراست پوست کنده بدون رودربایستی وباکمال ادب بروخونشون بگوچرااینکارومیکنی خداخوشش میاداخه

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
يه بار براي هميشه بشونش سر جاش،،،، وقتي باهاش در ارتباط نباشي و نبينيش، چطور ميخواد آمار بده؟

همسایه دیوار ب دیواره تو یه طبقه

پخ کنیم میفهمه

دو سال حتی سلام هم نمیدادیم و بسیار ازارم داد

ی روز پسرش خودکشی کرد رفتم کمکش گفت حلال کن

ولی دوباره شروع کرد

رک وراست پوست کنده بدون رودربایستی وباکمال ادب بروخونشون بگوچرااینکارومیکنی خداخوشش میاداخه

مادرم رفت گفت

ولی نفهمید ک نفهمید

امار مارو ب اون میده

حالا از ناراحتی ما شاد میشن

و حتی بابای بچه ، بچه رو دعوا کنه هی باید بگم هیس هیس ک اون بیمار نره امار بده

ی بار ب خودم گفتم ب درک امار بده مگه میخواد چیکار کنه دوباره گفتم خب شوهرم ک بچه رو برای ملاقات نمیده اگه اون بیاد بخواد ببره و از اوضاع بچه مطلع بشه

چمیدونم