2777
2789
عنوان

زایمان در اب

164 بازدید | 14 پست

کسی تجربه زایمان در اب داره میدونید چطوره درد داره توضیح کامل میخوام مرسی

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چندتا پیج مامایی تو اینستا دنبال میکنم 

تو ایران گویا زایمان کامل تو اب انجام نمیشه 

دردا رو تو اب میکشن برای اینکه شدت دردا کمتر احساس بشه ولی باز زایمان اصل کاری رو میرن رو تخت

من تا نيميش تحمل كردم و ديگه نتونستم.

تو وان آب گرم . گرما رو خودت ميزانش رو تعيين ميكني . 

وان رو نيمه آب ميكنند و همينطور رو دلت هم آب مياد و تو توش مراحل تنفس و زايمان رو داري. 

من نتونستم باهاش راحت باشم ولي براي مرحله پيشرفت خوب بود .

البته من ايران نيستم عزيزم

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
اگر مراحل آخر روی تخت ببرن اصلا نمی ارزه .. چون بیشتر درد مال زمان عبور بچه از کانال زایمان هست.. ان ...

ميگم من مراحل ايران رو خبر ندارم . ولي اينجا تا آخر توي آب هست من نتونستم ادامه بدم چون توي آب حس راحتي نداشتم و اين توي زايمان خيلي مهمه كه توي پوزيشني باشي كه راحتي.

ميگم من مراحل ايران رو خبر ندارم . ولي اينجا تا آخر توي آب هست من نتونستم ادامه بدم چون توي آب حس را ...

پس چطور میگی ۷ و نیم شاید اینجا بیشتر باشه..

در کل زایمان سخت ترین مرحله حاملگیه.. مرحله سخت تر بی خوابی پی در پی شبانه نوزاد فسقلی هست اونم دست تنها با یه شوهر بی نهایت خسته که اگر بخوای بهش فشار بیاری هم اون مریض میشه و دیگه نمیتونه طی روز کار کنه با بی خوابی هم خودت دیوانه میشی برای یه لحظه خواب با آرامش..

منم باردارم.. یادم میوفته تو خواب ناز با صدای وحشتناک ونگ ونگ میپریدم مست خواب بلند شو مای بی بی عوض کن و شیر بده و لا لا بگو.. تمام تنم میلرزه..😭😭😭😭

پس چطور میگی ۷ و نیم شاید اینجا بیشتر باشه.. در کل زایمان سخت ترین مرحله حاملگیه.. مرحله سخت تر بی ...

عزيزم مگر من رو نپرسيدي؟؟🧐🧐🧐من خودم رو گفتم تا اون حد تونستم تو آب بمونم😐😐😐😆

بعدم اينا كه گفتي برام عجيب بود . خداي نكرده با اجبار باردار شديد؟! چون من يكساله كمبود خواب دارم ولي كلمه ونگ ونگ رو اصلا نميتونم بهش فكر كنم واي كه براي بچم به كار ببرم🧐🧐🧐

عزيزم مگر من رو نپرسيدي؟؟🧐🧐🧐من خودم رو گفتم تا اون حد تونستم تو آب بمونم😐😐😐😆 بعدم اينا كه گف ...

میگی ایران نیستی ۷ونیم میگم لابد جایی که هستی قیمتش با اینجا شاید فرق کنه.. من طبیعی پرسیدم بیمارستان خصوصی که دکترم هست کفت ۴تومن.. نه بی درد و در آب.. معمولی معمولی..

نه ولی انقدر دست تنهایی اذیت شدم که گاهی دیوونه میشدم گریه میکردم یا گاهی خون دماغ میشدم که انقدر فشار روم بود..الانم به خواست خودم بوده ولی یاد اون موقع میوفتم تنم میلرزه.. شاید بچه شما خیلی آروم تر از بچه من بوده..یا همسرت کمکت میداده..بالاخره یه چیزی بهت انرژی مادری کردن رو میده.. ولی من منابع انرژی مثبت گرفتنم تقریبا صفره.. 

میگی ایران نیستی ۷ونیم میگم لابد جایی که هستی قیمتش با اینجا شاید فرق کنه.. من طبیعی پرسیدم بیمارستا ...

عزيزم اينجا هر نوع زايمان باشه مجاني هست من ميزان فينگر موندن تو آب رو گفتم😅😅😅

عزيزم منم شوهرم فقط كمكم بود اونم خوب روزاي اول ولي بعدش كل روز تنها بودم ولي خوب عاشق بچه هستم . و بيشتر به اين فكر كن كه بزرگ ميشه و همدمت ميشه . خدا برات حفظشون كنه😍😍😍😍

عزيزم اينجا هر نوع زايمان باشه مجاني هست من ميزان فينگر موندن تو آب رو گفتم😅😅😅 عزيزم منم شوهرم ف ...

قربونت..

من خیلی دیر خوابم میبره.. تو اوج خستگی نیم ساعت طول میکشه بخوابم چه مونده تو حالتهای عادی.. ولی وقتی میخوابم خوابم خیلی خوب و عمیق.. پسرم خیلی پوستش نازک بود و دکتر میگفت هیچ مای بی بی و کهنه و.. هیچی نزن فقط شورت تنش کن.. فکر کن.. جیش کنه پی پی کنه کجا بریزه.. تشکه مشمایی درست کرده بودم مینداختم تو گهواره اش دستمال نخی میذاشتم لای پاش شورت میپوشوندم..روزی ۱۵ بار پی پی میکرد..دکترا میگفتن عادیه و دارو نمیدادن..فکر کن یکثره کارم شستن کهنه شورت پیرهن تشک و پتو و.. خودشو هم اگر با دستمال مرطوب پاک میکردم در جا زخم میشد باید با شامپو بعد هر جیش و.. میشستم تمیز میکردم لباس تنش میکردم.. کولیک هم داشت و هر دکتری میبردم میگفت نه.. ۴ ماه گریه بی وقفه تا یه دکتری پیدا کردم که قبول کرد این گریه ها به خاطر کولیک و اجازه داد دارو بدم آب روی آتیش بود..

قربونت.. من خیلی دیر خوابم میبره.. تو اوج خستگی نیم ساعت طول میکشه بخوابم چه مونده تو حالتهای عادی. ...

عزيزم به ما از اول اجازه ندادن كه شامپو و دستمال مرطوب استفاده كنيم . ولي شرايط شما خيلي سخت بوده انشالله كه اين يكي ني ني راحت باشه و خوش خواب و اصلا اذيت نشي ♥️خدا بهت توان ميده عزيزم .☺️