2777
2789
عنوان

من چند سالمه ؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭چه وحشتناک

نه نه اشتباه کردم اسفند میشه۲۶سالت الان۲۵سال و خورده ای هستی

گیج شدم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
منم متولد ۶۹/۱۲/۲۲ والا همیشه درگیر سن وسالم نه برا خودم تو آزمایشگاه و باشگاه و.... من میگیرم ۷۰ ...

شما الان 27سالتهکلا هم 70محسوب میشی سر 7روز سنت یه سال بالا خورده توشناسنامه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
دوستان منم متولد75/10/7چند روز پیش تولدم بود شوهرم شمع 22گرفت من الان 22سالمه یا 23باهم مشکل داریم س ...

الان ٢٢ رو پر كردي رفتي تو ٢٣

٢٢ سال و چند روزته 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
دوستان منم متولد75/10/7چند روز پیش تولدم بود شوهرم شمع 22گرفت من الان 22سالمه یا 23باهم مشکل داریم س ...

۲۲سال و ۴ روزته

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه